افتتاح رشته نان، شیرینی و شکلات کشور با حضور جمعی از مسئولین و کارشناسان در هنرستان لیلی موفقیان منطقه 18 افتتاح شد.
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش شهر تهران با حضور آذرکیش مدیرکل دفتر فنی حرفه ای و کاردانش وزارت آموزش و پرورش ، پرنو رییس اداره فنی حرفه ای و کاردانش آموزش و پرورش شهر تهران و احسانی مدیر آموزش و پرورش منطقه 18رشته نان ، شیرینی و شکلات دختران برای اولین بار در شهر تهران افتتاح گردید.
در این مراسم پرنو رییس اداره فنی حرفه ای و کاردانش آموزش و پرورش شهر تهران بیان داشت : امیدوار هستیم با همت دوستان و همکاری شرکت ها، توسعه این رشته را در تمام مناطق شهر تهران داشته باشیم، یکی ازاصلی ترین چالش های کشور آموزش نیروی انسانی است و بیشتر مشکلات از عدم آکاهی شغلی است و این رسالت ما می باشد که باید دانش آموزان را به سمت این رشته های فنی و حرفی و کاردانش سوق دهیم
وی افزود: در تهران بالغ بر 100 رشته در شاخه کاردانش و فنی و حرفه ای مشغول هستند که این رشته ها مهارتی و هنرجو را با مشاغل اشنا می کنند و آنها را برای ورود به دنیای کار آماده می کنند و ما باید نیازسنجی کنیم و افتتاح این رشته نتیجه در همین راستا می باشد.
در ادامه آذرکیش مدیرکل دفتر فنی حرفه ای و کاردانش وزارت آموزش و پرورش گفت : متناسب سازی آموزش ها با نیاز بازار در راستای سیاست وزارت آموزش و پرورش می باشد و اولویت اصلی وزارت؛ مهارت آموزی و کارآفرینی است، حضور بخش خصوصی و خیرین در امر مهارت آموزی مصداق دقیق آزمایش االهی یک کار خوب است.
وی تقویت بخش خصوصی و بنگاه های اقتصلادی و مشارکت در فرایند آموزش را خواستار شد و اظهارداشت: در تمام دنیا همه تولیدات با کیفیت نتیجه نیروی انسانی ماهر می باشد و نیروی انسانی ماهر هم در هنرستان ها آموزش دیده اند و با مشارکت بنگاه های اقتصادی ، اتحادیه ها، اصناف و موسسات تولیدی و خدماتی صورت می گیرد. این رشته جزو رشته هایی است که در مسابقات جهانی 2022 شانگهای چین به رقابت گذاشته می شود که این هنرجویان می توانند با تلاش و پشتکار جزو تیم ملی ما باشند.
در ابتدای این جلسه احسانی مدیر منطقه ضمن عرض خیر مقدم به تمامی میهمانان و کارشناسان بیان داشت: هنرستان ها باید به سمت بازدهی در فعالیت های اقتصادی و نیروی انسانی آماده به کار پیش روند تا آموزش همراه با اشتغال و تولید شکل عملی به خود بگیرد و بنیه اقتصادی کشور را بیش ازپیش محکم سازد.
افتتاح این رشته با همکاری بخش خصوصی در بالاترین سطح کیفی، سالانه برای تعدادی از دانش آموزان به صورت مستقیم شغل ایجاد خواهد شد.
وی گفت: هنرجویان این رشته علاوه برداشتن دروس عمومی و پایه، دارای دروس مهارتی متنوعی هستند که اصول و مبانی لازم را برای کسب مهارت های تخصصی مربوطه کسب می کنند و هدف ازرشته نان، شیرینی و شکلات تربیت نیروی انسانی است که بتواند قسمتی از نیازهای هرم شغلی صنعت را در بخش نیروی کار ماهر تامین کند و کمبود محسوسی را که در این زمینه وجود دارد، جبران کند.
در پایان از کتاب الزامات محیط کار نیز رونمایی شد.
منبع: اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران