به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان زنجان، اسلام طالبی سرپرست آموزش و پرورش با اشاره به نام گذاری سال 1401 به نام «سال تولید، دانشبنیان و اشتغالآفرین» توسط رهبر انقلاب،گفت: با در نظر داشتن نتایج پژوهش های متعدد در زمینه مسائل اقتصادی می توان توسعه مهارت های دانش بنیان را مسیری به سمت توسعه کار آفرینی دانست.
وی در ادامه بیان کرد: چالش بیکاری به چالش نداشتن مهارت چنگ انداخته و بسیاری از افراد تحصیل کرده به دلیل نداشتن مهارت در دام معضل بی کاری گرفتار گشته اند.
دانش آموزان و افراد مستعد با کسب مهارت و دانش تخصصی، موفق به راه اندازی شغل و کسب کار شده و بدین صورت بسیاری از مشکلات جامعه به وجود نمی آیند.
طالبی ضمن تاکید بر ضرورت گسترش و ترویج فرهنگ انقلابی، افزود: در این وادی نباید از امر فرهنگ سازی غافل ماند، فرهنگ سازی مهمترین موضوعی است که با نهادینه کردن آن فرهنگ کار و تلاش محقق شده و زمینه خود کفایی در تولید و اشتغال فراهم می شود.
طالبی همچنین با مد نظر قرار دادن ظرفیت بالای پیشرفت در عرصه مهارت های دانش بنیان، گفت:راه اندازی کسب و کارهای دانش بنیان نیازمند دانش و مهارت تخصصی، بهره گیری از فناوری های نو برای بهبود بهره وری ملی، ارتقای کیفیت محصولات و خدمات عرضه شده به بازار است.
وی در پایان افزود: در شرکت های دانش بنیان، موضوع خلاقیت، نوآوری در دانش، ایجاد فرصت کسب و کار و همچنین مهارت، نقش مهمی ایفا می کند و این بدان معنی است که باید گستره ی هم افزایی از زیست بوم آموزش و اشتغال زایی در جامعه به وجود آیند تا پشتیبان و تسهیل کننده، ایجاد و افزایش اشتغال، افزایش سطح دستمزد و درآمد و افزایش میزان سرمایه گزاری باشند.
منبع: اداره کل آموزش و پرورش استان زنجان