رئیس اداره ارزیابی،عملکرد وپاسخگویی به شکایات آموزش وپرورش استان کهگیلویه وبویراحمدگفت: ارتقای کیفیت آموزش و توسعه فرایند پرورشی وتربیت بدنی راهبرد اصلی آموزش و پرورش است و مدیران برای دستیابی به این اهداف باید راهکار عملیاتی داشته باشند.
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش وپرورش استان کهگیلویه وبویراحمد به نقل از روابط عمومی آموزش وپرورش شهرستان کهگیلویه(دهدشت)؛ ابراهیم خالویی هدف از این بازدید ها را کمک به مدیران مدارس،رفع نقایص واشکالات موجود در مدارس وتقویت نقاط قوت بیان کرد واظهار داشت: نکته مهم در رابطه با این بازدیدها این است که آموزش در دوران کرونا اتفاق افتاده باشد ودانش آموزی از تحصیل روزانه محروم نشده باشد.
وی در ادامه با بیان اینکه نتایج این بازدیدها به صورت کمی و کیفی،استخراج شده و با سایر مناطق استان نیز مقایسه خواهد شد، تصریح کرد: در این بازدیدها تلاش می شود تا ارزیابی مدیران از فعالیت و عملکرد آموزشی و پرورشی آنان انجام شود.
خالویی خاطرنشان کرد: خوشبختانه معلمان استان کهگیلویه وبویراحمد با تولید محتواهای مختلف ومؤثر ودرس نامه های خودآموز به عنوان یک الگو در زمینه آموزش، فعالیت چشمگیر داشته اند.
مدیر آموزش و پرورش دهدشت در حاشیه این بازدیدها ضمن اشاره به نظارت مستمر از فعالیتهای آموزشی و پرورشی مدارس این شهرستان در طول سال تحصیلی تصریح کرد:از آغاز سال تحصیلی جدید تا به امروز ۱۰۰% مدارس شهرستان کهگیلویه توسط معاونین و کارشناسان آموزشی و تربیتی آموزش و پرورش دهدشت مورد ارزیابی و نظارت کامل قرار گرفتند.
گنجی پور در خصوص نحوه ارزیابی بازرسان گفت: با حضور بازرسان ارزیابی و عملکرد استان فعالیتها در دو بعد سخت افزاری و نرم افزاری و با توجه به شیوع ویروس کرونا تمامی فعالیتهای مدارس شهرستان از نظر بهداشتی، آموزشی و پرورشی مورد رصد و پالایش قرار گرفت.
ایشان اضافه کرد: اگر نظارت وجود نداشته باشد قطعاً اثربخشی لازم هم نیست و سیستم از اهداف سازمانی فاصله میگیرد و در نهایت به نتیجه مطلوب نمیرسیم.
جمشیدی معاون آموزش متوسطه ضمن تشکر از زحمات مدیران مدارس و تیم ارزیابی عملکرد استان گفت: مطمئنا ارزیابی مدیران تاثیر بسزایی بر بهبود عملکرد آنها دارد و در نهایت باعث رضایت کارمندان و پیشرفت سازمان و شرکت می شود.
وی در ادامه افزود: تعریف یک مدیر خوب می تواند از سازمانی به سازمان دیگر متفاوت باشد. یک مدیر خوب به عنوان یک رهبر تعریف شده است که می تواند بهترین عملکرد را از تیم خود به نمایش بگذارد.
آیمند معاون آموزش ابتدایی در راستای ارزیابی مدارس شهری و روستایی عنوان کرد:هدف از نظارت و ارزیابی در مدارس مچ گیری نیست بلکه این ارزیابی و نظارت مقدمه و آغازی برای شناخت مسائل آموزشی و تربیتی است.
وی ضمن تشکر از تیم ارزیابی استان و مدیران مدارس گفت:از ابتدای سال تحصیلی مجموعه آموزش ابتدایی بازدید های اداری و آموزشی مدارس را در دستور کار قرار داد و خوشبختانه مدیران مدارس از توانمندی خوب و قابلی برخوردار هستند.
یاسر موسوی نژاد کارشناس ارزیابی عملکرد و پیگیری شکایات در خصوص اهداف و جامعه هدف ارزیابان استانی گفت:بازرسان در این بازدید شاخص های وضعیت آموزش غیرحضوری ، درصد بهره گیری دانش آموزان از شبکه شاد ، احراز هویت و موارد مربوط به امور دفتری، تعامل مدیران و معلمان با اولیا ،روند آموزش دانش آموزان در فضای مجازی،سامانه دانش آموزی شاد، اطلس آموزشی دانش آموزان، نحوه حضور همکاران و دانش آموزان در مدرسه و نحوه رعایت دستورالعمل های بهداشتی در مدارس مورد ارزیابی قرار گرفت.
موسوی نژاد در حاشیه نشست پالایش فعالیتهای مدارس با حضور بازرسان اداره کل ارزیابی عملکرد استان اظهار کرد: تعداد ۱۵ تیم طی دو روز بیش از ۱۵۰ مدرسه شهری و روستایی این شهرستان را پالایش کردند.
ایشان از زحمات رئیس و مجموعه اداره کل ارزیابی استان،تیم های ارزیاب که در طی دو روز مدارس شهرستان را مورد پایش و ارزیابی قرار دادند تشکر و قدر دانی کرد.
همچنین وی از زحمات مدیر،مجموعه معاونین، کارشناسان آموزشی و پرورشی و مدیران مدارسی که همکاری های لازم را در ارائه عملکرد سالانه خود داشته اند تشکر و سپاسگزاری کرد.