تشریح فلسفه بازمهندسی تشکیلات پیشتازان از سوی قائم مقام معاون وزیر در سازمان دانشآموزی؛
چهارشنبه 24 آذر 1400 – 13:56
زنجان (پانا) – قائم مقام معاون وزیر در سازمان دانشآموزی، نیروی انسانی را ارزشمندترین ابزار سازمان دانشآموزی دانست و تصریح کرد هیچ فعالیت و پیامی به دانشآموز نخواهد رسید مگر اینکه مربیان آن را انجام دهند.
اسماعیل بحریزاده در نشست بازمهندسی تشکیلات پیشتازان به میزبانی سازمان دانشآموزی استان زنجان، ضمن تشکر از مدیران و مسئولان این استان، اظهار کرد: براساس شاخصهای ارزیابی مراکز، استان زنجان در راس استانهای کشور است.
وی به افتتاح دبیرخانه گام دوم انقلاب و سالن جلسات سازمان دانشآموزی زنجان اشاره و تاکید کرد: فضایی نشاطآور در سازمان دانشآموزی ایجاد شده است.
بحریزاده در ادامه نیروی انسانی را ارزشمندترین ابزار سازمان دانشآموزی دانست و اظهار کرد: هیچ فعالیت و پیامی به دانشآموز نخواهد رسید مگر اینکه مربیان آن را انجام دهند.
وی در ادامه علت عمده شکست برنامهها را عدم پیادهسازی و اجرای برنامه بیان کرد و گفت: نباید به آموزش و پرورش به عنوان مصرفکننده نگاه کرد، بلکه آموزش و پرورش تولیدکننده نسل آینده است. در واقع، اولین گام، عمل به گفتمانسازی است و این گفتمانسازی را به کمک مربیان انجام دادهایم.
بحریزاده در ادامه سخنان خود به تشریح فلسفه بازمهندسی تشکیلات پیشتازان پرداخت و گفت: اولین دلیل این است که هر سازمان پیشرو، نیاز به پیشرفت و تغییرات دارد. با توجه به چشماندازهای مشخص شده باید بتوانیم اعضای خود را توانمند کنیم. این توانمندیها باید در راستای پاسخ به نیازهای مخاطبین باشند و به علت تغییر نیازهای جامعه نیاز به تغییرات داریم.
قائم مقام معاون وزیر در سازمان دانشآموزی ادامه داد: دومین دلیل این است که از ابتدای تاسیس سازمان، ۳ سند بالادستی ثبت و ابلاغ شده است. اسناد رسمی بالادستی اسنادی هستند که براساس سیاستهای کشوری برنامهریزی شدهاند و ما باید با برنامه کلان کشور، خود را همسو کنیم. اولین سند بیانیه گام دوم انقلاب است که عصاره اندیشه مقام معظم رهبری است و گذشته و سرمایه و وضعیت فعلی و قلههای پیشرو را برای ما توصیف کردهاند. دومین سند، سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است که از آموزش و پرورش خواسته شده این سند اجرا شود. سومین سند هم اساسنامه سازمان دانشآموزی است که طی این سالیان، از آن فاصله گرفته بودیم.
وی تاکید کرد: دلیل سوم برای ایجاد تغییرات، مطالبهای بود که مقام معظم رهبری از ما داشتند و ما برای حفظ حیات سازمانی خود باید این تغییرات را ایجاد میکردیم.
بحریزاده در ادامه برای بازمهندسی سه شرط را مطرح کرد و گفت: اول اینکه، این یک کار فرهنگی است و با ابلاغ و دستور نمیشود آن را اجرا کرد. دومین مطلب اینکه سازمان به گذشته و مربیان خود افتخار میکند و گذشته خود را فراموش نخواهد کرد حتماً از آنها استفاده خواهد کرد و سومین مطلب اینکه، سازمان را به وسیله دانشآموزی تبدیل نمیکنیم، همه ما بسیجی هستیم ولی فعالیتهای سازمان جدا از بسیج دانشآموزی است، ما در کنار بسیج به صورت سازمانی فعالیتهای خود را اجرا میکنیم.»
منبع: خبرگزاری کانون دانش آموزان (پانا)