یوسف نوری روز یکشنبه پس از کسب رای اعتماد از مجلس با حضور در نخستین نشست شورای معاونان آموزش و پرورش، افزود: در گام دوم انقلاب جهشی به سمت تمدن نوین اسلامی خواهیم داشت که لازمه آن تربیت نسلی با الگوی تمدن نوین اسلامی است.
وی ادامه داد: نوآموزان پیش از دبستان هم به خانواده آموزش و پرورش اضافه شده است. ما با ۶۰ میلیون نفر از جامعه در ارتباط هستیم یعنی سرمایه خیلی زیادی در اختیار داریم. بنابر این باید دایره فعالیت خود را به وسعت مشترکانمان افزایش دهیم و از این ظرفیت استفاده کنیم.
نوری با بیان اینکه در حال حاضر آموزش و پرورش به مساله درون سازمانی تقلیل داده شده است، تصریح کرد: تعلیم و تربیت باید به یک نگاه ملی تبدیل شود؛ چرا که تمام دستگاهها متولی تربیت انسان هستند و باید تربیت انسان موحد را در دستور کار داشته باشند.
وزیر آموزش و پرورش اظهار داشت: شاید به دلیل محدودیت اعتبارات یا دعدغه ملی نبودن تعلیم و تربیت و یا ترویج نیافتن گفتمان نظام تعلیم و تربیت، آموزش و پرورش دچار این اختلال و تقلیل جایگاه شده است، اما همه دوست داریم و تلاش می کنیم که این جایگاه ارتقا یابد.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی روز یکشنبه، بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش را در دستور کار قرار دادند و از مجموع ۲۶۸ رای با۱۹۴ رای موافق، ۵۷ رای مخالف و ۱۷ رای ممتنع «یوسف نوری» را به عنوان وزیر آموزش و پرورش و آخرین وزیر راه یافته به دولت سیزدهم انتخاب کردند.
پیش از این رییس جمهوری ۲۶ آبان ماه یوسف نوری را طی نامهای به رییس مجلس شورای اسلامی بعنوان وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش معرفی کرده بود.
منبع: خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا)