اولین گردهمایی مدیران مراکز یادگیری محلی سوادآموزی با حضور معاون سوادآموزی آموزشوپرورش استان و مدیر کل دوره های سوادآموزی سازمان نهضت سوادآموزی برگزار شد.
به گزارش اداره اطلاعرسانی و روابطعمومی آموزشوپرورش استان چهارمحالوبختیاری ، معاون سوادآموزی آموزشوپرورش استان ضمن تبریک هفته بسیج گفت: یکی از مهمترین اهداف بسیج به عنوان الگویی برای همگان، خدمترسانی به مردم است.
بهمن خدادادی به مهمترین اهداف تشکیل مراکز یادگیری محلی اشاره کرد و آموزش سواد پایه را جزء اولویت های مراکز دانست و بیان کرد: در کنار آموزش سواد پایه، آموزشهایی از جمله مهارتهای اساسی زندگی، کنترل خشم، حقوق شهروندی و … بر اساس نیازسنجی آن محل انجام گیرد و ابراز امیدواری کرد با از بین رفتن ویروس کرونا این گردهمایی ها ادامه خواهد داشت.
خدادادی همچنین ادامه داد: مدیران مراکز باید با برقراری ارتباط با سایر دستگاههای اجرایی، امور اجرایی و آموزشی مرکز خود را تسهیل کنند.
در ادامه مدیرکل دورههای سوادآموزی سازمان نهضت سوادآموزی که از طریق ویئو کنفرانس در این گردهمایی شرکت کرده بود، گفت: استان چهار محالوبختیاری در ارزیابی کمی مراکز کشور در رتبه چهارم قرار دارد که جایگاه خوب و قابل قبولی است.
عابدین بازگیر ادامه داد: بر اساس تعریف نسل چهارم یونسکو، سواد مهارتی است که موجب ایجاد تغییر در زندگی می شود.اینکه از جایی که هستیم به جایی که باید باشیم برسیم که اگر این کار انجام نشود یعنی ما عملا کاری انجام نداده ایم.
بازگیر ادامه داد: اولین گام برای موفقیت هر مرکز یادگیری باید جلب مشارکت باشد. وجود تابلوهای گویا جهت معرفی مرکز، ضروری است به صورتی که همه ی اهالی آن محل بدانند مرکز یادگیری در کجا قرار دارد و چه خدماتی ارائه می دهد.
در این گردهمایی نکاتی در خصوص کمیته های اجرایی و مالی مراکز و همچنین وظایف مدیران جهت ثبت نام افراد بیسواد و کم سواد و نظارت هایی که باید انجام شود و نظارت برآموزش دهندگان جهت ثبت شماره تلفن های درست سوادآموزان در سامانه بیان شد.
قابل ذکر است استان دارای 27 مرکز یادگیری محلی است که 26 مرکز غیر دولتی و یک مرکز مشارکتی با ادارهکل امور زندانها است.
منبع: اداره کل آموزش و پرورش استان چهارمحال وبختياري