رئیس اداره قرآن وزارت آموزش و پرورش در گفت وگوی اختصاصی تاکید کرد: تلاش کردیم که مباحث اساتید چهارمین دوره دوسالانه توانمندسازی رؤسا، کارشناسان مسئول و کارشناسان قرآن، عترت و نماز سراسر کشور، کاربردی باشد و به گفته همکاران شرکت کننده، این چنین است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران، «علی عزتی» در گفت و گو با ستاد خبری چهارمین دوره توانمند سازی رؤسا، کارشناسان مسئول و کارشناسان قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش که به میزبانی این اداره کل طی روزهای 26 تا 28 مهرماه 1400 در حرم مطهر امام خمینی(ره) در حال برگزاری است، خاطرنشان کرد: برای کاربردی شدن مباحث آموزشی دوره، در مراحل ابتدایی آمادگی و هماهنگی آن، سرفصل های کاربردی و مورد نیاز کارشناسان محترم را در جلسات همفکری با استان ها دریافت کردیم.
وی افزود: ما این سرفصل های پیشنهادی را در قالب نمون برگ ویژه ای تنظیم و قبل از دوره در اختیار اساتید قرار دادیم تا اساتید، مباحث خودشان را صرفاً در راستای تبیین همین موارد هدایت کنند.
رئیس اداره قرآن اداره کل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش با اشاره به برپایی جلسات متعدد جهت هماهنگی بین دستگاهی و با همکارانمان در اداره کل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران که میزبانی این دوره را بر عهده دارد، گفت: برگزاری چنین برنامه ای گسترده ای نیاز به هماهنگی های ریز و درشت زیادی بود و امکانات فراوانی می طلبید که به حمدالله توانستیم این کار را به سر منزل مقصود برسانیم.
عزتی که مسئول کمیته هماهنگی و دبیرخانه چهارمین دوره توانمند سازی نیز هست، ادامه داد: بنابراین ملزومات اداری، تهیه پوستر، بنر، موارد چاپی، تهیه شد و صدور ابلاغ ها، پیگیری مکاتبات، هماهنگی دعوت نامه ها، تهیه و تنظیم تقدیرنامه ها و گواهی نامه های حضور، هماهنگی و تنظیم برنامه های زمانبندی و هماهنگی مجریان و قاریان برنامه به خوبی انجام شد.
وی از همه کسانی که در وزارت آموزش و پرورش، اداره کل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران، حرم امام خمینی(ره) به عنوان خادم قرآن، عترت و نماز فعالیت کردند، قدردانی کرد.
منبع: اداره کل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران