مدیر آموزش و پرورش شهرستان ملایر گفت: در زیست بوم جدید بر همگان ثابت شد که معلم جایگزین ندارد و نقش و جایگاه معلمان بی بدیل است.
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان، محمدرضا بشری در حاشیه اجلاس روسای آموزش و پرورش سراسر کشور که به صورت ویدئوکنفرانس در حال برگزاری است، با اشاره به اهمیت صیانت از دانش آموزان، خانواده ها و معلم در فضای مجازی، اظهار کرد: آموزش و پرورش تأکید بر آموزش های حضوری داشت، اما با توجه به شرایط کرونایی و دغدغه های خانواده ها و به جهت حفظ سلامت و ایمنی معلمان و دانش آموزان، روی به آموزش های مجازی آورد.
بشری افزود: این در حالی اتفاق افتاد که هنوز شرایط برای آموزش های مجازی مساعد نبود و با راه اندازی شبکه شاد بسترهای توسعه آموزش های مجازی فراهم گردید.
وی با بیان این که آموزش مجازی فرصت هایی نیز ایجاد کرد، خاطرنشان کرد: در چنین فضایی بر همگان ثابت شد که معلم جایگزین ندارد و نقش و جایگاه معلمان بی بدیل است.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان ملایر مشارکت بیشتر خانواده ها در زمینه آموزش و یادگیری فرزندانشان، افزایش سواد رسانه ای خانوادهها، حس آرامش و امنیت و سلامت دانش آموزانو دسترسی به کلاس های متعدد بدون محدودیت مکانی را از دیگر فرصت های آموزش مجازی ذکر کرد و در عین حال گفت: در کنار این فرصت ها شاهد چالش هایی از جمله تحمیل هزینه و بار مالی به خانواده ها جهت تهیه گوشی و تبلت و دغدغه های مربوط به آموزش دانش آموزان در مقایسه با آموزش های حضوری نیز بودیم که در زیست بوم جدید متوجه دستگاه تعلیم و تربیت شد.
بشری با تأکید بر افزایش سواد رسانه ای معلمان و تولید محتوای الکترونیکی در سطح وسیع، خاطرنشان کرد: افزایش مهارت و آگاهی خانواده ها و دانش آموزان در خصوص استفاده از فضای مجازی، تجهیز و تکمیل ابر شبکه شاد، اینترنت رایگان برای دانش آموزان و معلمان و زمان بندی دقیق، درست و هدفمند برای حضور دانش آموزان در فضای مجازی از جمله راهکارهای لازم برای صیانت از دانش آموزان، معلمان و خانواده ها در فضای مجازی است.
منبع: اداره کل آموزش و پرورش استان همدان