رۀیس اداره آموزش و پرورش منطقه انزل گفت: برای تحقق عدالت آموزشی در شرایط خاص کرونایی باید همه امکانات آموزشی ، تربیتی به صورت صددر صدی مورد استفاده قرار گیرد و معلمان به صورت جهادی در صحنه کار باشند.
«علی آقابابا» در حاشیه سی و پنجمین اجلاس سراسری روسای آموزش و پرورش در گفت و گو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی آموزش و پرورش استان اظهار داشت: پیشنهاد می شود برای گسترش دامنه آموزش مجازی در ایام کرونا، تامین سخت افزارهای آموزش مجازی جهت استقرار یادگیری الکترونیک و تحت پوشش دادن روستاهایی که به اینترنت دسترسی ندارند، در دستور کار قرار گیرد.
وی بیان کرد: در جهت تحقق عدالت آموزشی باید همه دانش آموزان منطقه در یک سطح از امکانات و برنامه های آموزشی برخوردار باشند و اگر قرار باشد امکانات و وسایل کمک آموزشی فراهم شود برای همه دانش آموزان یکسان در نظر گرفته شود.
آقابابا ادامه داد: در ایام کرونا تمام دانش آموزان از آموزش مناسب برخوردار بودند و تنها شیوه آن متفاوت بود. همکاران به صورت های حضوری، نیمه حضوری ، مجازی و در بستر شاد و با تهیه درسنامه توانستند به تعلیم و تربیت دانش آموزان در ایام کرونا بپردازند.
این مقام مسئول ادامه داد: بر اساس بیانه گام دوم انقلاب ، توانمندسازی روانی و اجتماعی برنامههای فوق برنامه و تلاش برای روحیه نشاط و شادابی دانش آموزان و گسترش حوزه های مطالعات درسی و غیردرسی و آراسته شدن آنان به لباس تقوی و تهذیب و کشف حقایق دنیای پیرامونی و تلاش علمی از جمله اموری است که به نقش آفرینی های دانش آموزان به ویژه دبیرستانی ها در تحقق اهداف بیانیه گام دوم انقلاب کمک مؤثری می کند.
وی گفت: سالتحصیلی گذشته 80درصد دانش آموزان منطقه انزل در برنامه آموزشی شاد حضور داشتند و 20 درصد بقیه هم یا به صورت حضوری و یا نیمه حضوری همراه با دریافت درسنامه و استفاده از تلویزیون آموزش صورت گرفت . برای افزایش این میزان لازم است امکان دسترسی همه دانش آموزان به اینترنت پرسرعت و رایگان به ویژه به دانش آموزان محروم منطقه فراهم شود و همچنین گوشی و یا تبلت در اختیار دانش آموزانی که فاقد آن هستند و تعدادشان هم کم نیستند قرار داده شود.
وی با اشاره به اینکه جولان فضای مجازی بصورت برنامه های درسی غیررسمی ادامه داد: ضرورت آشنایی با برنامه درسی ملی، سند برنامه درسی ملی، نقشه کلان برنامه درسی و چارچوب نظام برنامه ریزی درسی کشور را تعیین می کند لذا آشنایی اجمالی فرهنگیان با این سند زمینه را برای نشر ارزش ها و ادبیات خاص این سند فراهم کرده و حساسیت جامعه فرهنگی را نسبت به اجرای این سند افزایش خواهد داد.
رۀیس اداره آموزش و پرورش منطقه انزل افزود: برنامه ریزی و هماهنگی های لازم برای استمرار آموزش و ایجاد موقعیت های یادگیری در مدارس با شیوه های مختلف لازم و ضروری است؛ در کنار برنامه ریزی، اجرای این برنامه ها ضرورت مضاعف دارد. برای آموزش باید همه امکانات آموزشی ، تربیتی به صورت صددر صدی مورد استفاده قرار گیرد و معلمان به صورت جهادی در صحنه کار باشند و امکانات لازم جهت تسهیل امور در اختیار همه مدارس و دانش آموزان به صورت مساوی قرار داده شود و هیچ دانش آموزی از نعمت آموزش بی بهره نباشد.
منبع: اداره کل آموزش و پرورش استان آذربايجان غربي