مدیر آموزش و پرورش شهرستان دلیجان در حاشیه سی و پنجمین اجلاس مدیران و روسای آموزش و پرورش سراسر کشور، گفت: نقطه عزیمت آموزش وپرورش به سمت سند تحول بنیادین، اجرای بسته های تحولی است.
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان مرکزی، ” مهدی دلاوری” با بیان این مطلب افزود: تبدیل منویات سند تحول به اهداف و برنامه های جزیی آموزشی ،پرورشی و … تبدیل گردیده است ،اجرای آن را سهل تر ساخته است.
وی اظهار داشت: تنوع بسته های آموزشی، توجه به مهارت آموزی و بکارگیری خلاقیت معلمان و دانش آموزان در اجرای بسته های آموزشی سبب ارتقای کیفیت آموزش می شود بنابراین مستمر بودن این برنامه ها و نظارت بر اجرای آن تاثیر گذاری بیشتری بر امر آموزش خواهد داشت.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان دلیجان، سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش را نقشه راه آموزش وپرورش عنوان کرد و افزود: از جمله مهمترین بسته های تحولی در قالب سند تحول بنیادین، می توان به مدرسه خوانا، هر دانشآموز حداقل یک مهارت، کیفیتبخشی به اجرای برنامه ویژه مدرسه(بوم)، هر دانشآموز یک نقش اجتماعی، کنترل وزن و چاقی در دانش آموزان، ارتقای مهارتهای روانی اجتماعی دانش آموزان، طرح آجر به آجر، استقرار نظام مکانیابی مدارس و… اشاره کرد که در این راستا آموزش وپرورش شهرستان دلیجان مطابق با بسته های آموزشی در اجرایی نمودن آن اقداماتی داشته است.
دلاوری با اشاره به اجرای طرح تحولی کوچ در شهرستان دلیجان تصریح کرد: این طرح در 2 مرحله با همکاری خانواده ها و معلمان به اجرا در آمد که در مرحله نخست 9 هزار و 234 دانش آموز تحت پوشش قرار گرفته و پس از ارائه آموزش های لازم در طول سال تحصیلی و کنترل مجدد در مرحله دوم از تعداد 8 هزار و 754 نفر، 83/1 درصد کمبود وزن،05/4 درصد لاغر،59/66 درصد طبیعی و 96/18 درصد اضافه وزن و 54/8 درصد چاق بودند که 5/2 درصد به وزن طبیعی رسیدند.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان دلیجان در بخش دیگری از سخنان خود در تشریح دستاوردهای آموزش وپرورش این شهرستان طی سال تحصیلی گذشته گفت: شیوع ویروس کرونا آموزش وپرورش را طی 2 سال گذشته تحت تاثیر خود قرار داد، وفق دادن سریع خود با شرایط موجود و سرلوحه قرار دادن شعار آموزش تعطیل نیست مورد توجه همکاران من در مجموعه مدیریت آموزش و پرورش شهرستان دلیجان قرار گرفت.
وی ادامه داد: با همت و تلاش معلمان ارجمند و با ایجاد فرصت های آموزشی برابر، تهیه بسته های آموزشی برای دانش آموزان فاقد اینترنت و گوشی هوشمند و استفاده از فن آوری های نوین وتلفیق آن با آموزش توانستیم رضایت نسبی خانواده ها را جلب نماییم.
لازم به ذکر است؛ سیو پنجمین اجلاس روسا و مدیران آموزشوپرورش سراسر کشور با شعار “نصیب برابر آموزشی، ارتقاء کیفیت یادگیری، تربیت تمام ساحتی در گام دوم انقلاب اسلامی” بهصورت ویدئو کنفرانس از صبح امروز 5 مردادماه 1400 آغاز شد.
منبع: اداره کل آموزش و پرورش استان مرکزی