سرپرست آموزش و پرورش شهرستان نیر گفت: برای اجرای تمامی برنامه های آموزش و پرورش نباید ازسند تحول بنیادین غاقل باشیم که به تعبیرمقام معظم رهبری سند تحول یک ریل گذاری است و می تواند آموزش و پرورش را به سر منزل مورد نظر برساند.
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان اردبیل، مهدی نیکنام در حاشیه سی و پنجمین اجلاس روسای آموزش و پرورش سراسر کشور با عنوان اینکه اجرای عدالت آموزشی و ارتقاء سطح سواد درجامعه یکی ازمهمترین شاخص ها درحوزه ی آموزش و پرورش می باشد اظهار داشت: تحصیل دردوره های آموزش ابتدایی-متوسطه دوره اول و دوم درراستای عدالت آموزشی حق تمامی دانش آموزان بوده و باتوجه به تربیت نیرو ی انسانی ماهرو متعهد ونیازبه کسب مهارت ها و آموزشهای درس ملی این مهم بسیارضروری می باشدونظام تعلیم و تربیت اسلامی متعهد به اجرای این عدالت می باشد.
همچنین نیکنام تخصیص نیروی انسانی متخصص و نیز بهره گیری ازمشاوران متخصص، فراهم نمودن ابزارهای آموزشی نوین برای معلمان و دانش آموزان، تاسیس مدارس درنزدیکی مناطق روستایی که دسترسی به آموزش ندارند و … برای اجرای عدالت آموزشی پیشنهاد داد.
وی در ادامه عنوان کرد: باتوجه به شرایط محروم منطقه و عدم وجود زیزساخت های لازم جهت آموزش غیرحضوری با تلاشهای انجام گرفته و مشارکت ارگانهای حمایتی 75درصد دانش آموزان این منطقه درشبکه شاد و آموزش مجازی حضورداشته اند.
سرپرست آموزش و پرورش شهرستان نیر، بیان داشت: باتوجه به اینکه اصول آموزش این است که آموزش دهنده خود آشنا به فناوریهای نوین آموزشی و مسائل روز آموزشی باشد، لذا جهت علاقه مند نمودن همکاران با سنوات بالا نیاز به برگزاری دوره های حضوری و عملی جهت آشنا نمودن این همکاران با فناوری نوین، آموزش درفضای مجازی ، آموزش تولید محتوای و … شدیدا” احساس می گردد.
منبع: اداره کل آموزش و پرورش استان اردبيل