معلم هنرمند تنکابنی خواستار توجه ویژه به درس هنر در طراحی برنامه درس ملی شد.
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش مازندران، سلسله گفت و گوهایی با معلمان هنرمند مازندرانی برگزیده اولین جشنواره معلمان هنرمند کشور ترتیب داده شد. محمد مهدی جوربنیان یکی از آن معلمان هنرمند برگزیده کشور است که گفتگوی با ما با وی به شرح زیر میباشد:
لطفا خودتان را معرفی بفرمایید:
۱. من محمد مهدی جوربنیان هستم ، فارغ التحصیل دانشگاه فرهنگیان ، دانشجوی ارشد رشته تکنولوژی آموزشی و مسئول تکنولوژی و گروه های آموزشی ابتدایی شهرستان تنکابن ، من در بخش فضای مجازی ، رشته طراحی وبسایت رتبه اول کشور رو کسب کردم .
چه مدت است که مشغول این کار می باشید؟
۲. من از سال ۱۳۸۹طراحی سایت رو شروع کردم و تا الان سایت های مختلفی رو ساختم و با شرکت های مختلف همکاری کردم ، در حال حاضر هم مدیر سایت انجمن فناوری آموزشی ایران ، فصلنامه فلسفه آموزش ایران و انجمن علوم تربیتی استان مازندران هستم .
آیا هنر بر زندگی و کار شما تاثیری گذاشته است؟
۳. قطعا هنر میتونه جایگاه بسیار بالایی روی زندگی هر کسی داشته باشه ، و برای من هم بی تاثیر نبوده ، از اونجایی که من در این حوزه علاقه بسیار زیادی هم داشتم ، توانستم تا موفقیت های زیادی تو زندگی کسب کنم و شرکت های زیادی به من اعتماد کردن و سایت خودشون رو برای طراحی و بهینه سازی به من سپردن.
چه چیزی باعث شد تا به سمت این هنر گرایش پیدا کنید؟
۴. شاید علاقه زیاد به تکنولوژی باعث شد تا من به سمت این رشته گرایش پیدا کنم و از همون اوایل سال ۱۳۸۹تا ۱۳۹۰سایت هایی رو ساختم که ۵هزار کاربر همزمان رو ساپورت میکرد و این موارد باعث شد تا انرژی بیشتری رو برای ادامه کار داشته باشم .
آیا در فضای خارج از آموزش و پرورش هم فعالیت های خود را گسترش داده اید؟
۵. قطعا من فعالیت هایی که تو این حوزه هنری و فضای مجازی دارم ، علاوه بر اینکه در خود آموزش و پرورش مشغول هستم و روی پروژه هایی که در آینده رونمایی خواهد شد کار میکنم ، در خارج از این فضا هم سایت ها و اپلیکیشن های زیادی رو طراحی کردم و همانطور که گفتم با انجمن ها و فصلنامه های بسیاری مشغول به همکاری هستم .
پیشنهادی برای استفاده مطلوب از هنر خودتان در آموزش و پرورش دارید؟
۶. در زمینه طراحی سایت، آموزش و پرورش میتونه از ظرفیت های موجود استفاده کنه و با ایده های جدید روال کاری خودشون رو مناسب تر کنن ، قطعا با پیشرفت تکنولوژی استفاده از فضای مجازی در محیط های کاری و آموزشی میتونه باعث ارتقا و بروز بودن اون بشه . طراحی سایتی جامع و کامل برای آموزش و پرورش میتونه بسیار در پیشبرد اهداف آموزشی و پرورشی موجود موثر باشه .
آیا برگزاری چنین جشنواره هایی از نظر شما تاثیر گذار است؟
۷. برگزاری این جشنواره ها بسیار تاثیر گذار هستش ، دلیلش هم اینه که افراد توانمند بسیار زیادی از خود بدنه آموزش و پرورش شناخته میشن و مسئولین میتونن با تشکیل کمیته ها یا انجمن های کشوری و استانی این افراد رو به کار بگیرن تا فعالیت های خودشون رو در زمینه های آموزشی و پرورشی برای تمام معلمان و دانش آموزان ارائه بدن.
اگر پیشنهادی از سوی مقامات بالادستی آموزش و پرورش برای همکاری به شما شود دوست دارید در چه زمینه هایی همکاری کنید؟
۸. اگر پیشنهادی از سمت مقامات باشه ، من بیشتر علاقمند به این هستم که در زمینه هایی که توانایی اون کار رو دارم وارد بشم و فقط من نه هر کسی که قراره وارد حوزه کاری بشه با شایستگی تو اون زمینه وارد بشه .
پیشنهاد شما برای گسترش و توسعه هنر در آموزش و پرورش چیست؟
یکی از راه های اساسی و مهم برای توسعه هنر ، اختصاص دادن هنر به برنامه درسی ملی به صورت جدی است ، متاسفانه هنر رو فقط به نقاشی و کار دستی میدونن ولی هنر شاخه های مختلفی رو در بر میگیره که شناخت تمام این شاخه ها میتونه باعث توسعه هنر در آموزش و پرورش بشه.