به گزارش ایسنا، محمدرضا رزاقی در ویدئو کنفرانس کارشناسان و مدیران مدارس شاهد استان کرمانشاه گفت: شناسنامه مدارس شاهد دارای فرایند بهره برداری است، بدین معنی که گام های پنجگانه مدنظر از جمله ۱۰ اصل روان شناختی باید به ترتیب طی شود تا وارد گام ششم یعنی شناسنامه شویم.
وی به فلسفه پایدار و ماندگار ایجاد مدارس شاهد پرداخت و افزود: ما با هیچ کدام از مدارس خاص در رقابت نیستیم زیرا وقتی در مدرسه سخن از رقابت می گوییم بازنده پیدا می شود و ما نمی خواهیم در مدرسه بازنده داشته باشیم.
مدیر کل امور شاهد و ایثارگران وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه تلاش ما این است هر دانش آموزی که وارد مدرسه شاهد می شود در پایان سال یک قدم، بسته به استعداد و توانایی های خودش، جلوتر رفته باشد گفت: ما معتقد هستیم همه در مدرسه شاهد برنده هستند، زیرا همه ارکان مدرسه نسبت به نقطه ورودی، یک گام جلوتر رفته اند.
رزاقی به ویژگی های شناسنامه فعالیت های آموزشی و پرورشی مدارس شاهد که با همت کارشناسان و مدیران مدارس شاهد تهیه و تدوین شده اشاره کرد و گفت: هنر شناسنامه مدارس شاهد این است که کلی است، یعنی دارای انعطاف پذیری و قابلیت بومی سازی است و مدیران مدارس شاهد متناسب با شرایط مدرسه و دانش آموزان و اولیای آنها، انتخاب می کنند که چه فعالیت هایی را عملیاتی کنند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل امور شاهد و ایثارگران وزارت آموزش و پرورش، وی ادامه داد: به عنوان نمونه حیطه بهداشت روانی که در شناسنامه آمده است یک مفهوم کلی است و مربی و مشاور مدرسه است که انتخاب می کند چگونه و با چه فعالیت هایی، بهداشت روانی دانش آموزان و معلمان را تامین کند.
انتهای پیام
منبع: خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)