معلم فداکار شهرستان مرند استان آذربایجان شرقی خدمت خالصانه به جامعه و کودکان محروم را هدف اصلی انتخاب شغل خود معرفی کرده و در ایام کرونا عاشقانه و متعهدانه روند آموزش را تداوم داده تا سهم دانشآموزان از کرونا به جای اضطراب، شوق یادگیری و پیشرفت باشد.
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی به نقل از مرند، به مناسبت فرا رسیدن هفته بزرگداشت معلم، واحد روابط عمومی معاونت اداره کل و مدیریت آموزش و پرورش شهرستان مرند، با معلم فداکار، یونس بهمنی مصاحبه کرد.
یونس بهمنی، مدیرآموزگار مدرسه بانو مهشید مجید زنوزی روستای چرچر شهرستان مرند، با 27 سال سابقه خدمت در دستگاه تعلیم و تربیت، در ایام کرونا عاشقانه و متعهدانه روند آموزش را تداوم داده تا سهم دانشآموزان از کرونا به جای اضطراب، شوق یادگیری و پیشرفت باشد.
بهمنی در خصوص هدف از انتخاب شغلی معلمی گفت: ” خدمت خالصانه به جامعه و کودکان محروم جامعه، هدف اصلی من برای انتخاب شغل شریف معلمی بود. “
این معلم ایثارگر که هم اکنون در مدرسه خود 14 دانش آموز دارد در تعریفی کوتاه و ساده از دنیای درس و مدرسه اظهار داشت: ” مدرسه محلی است برای آموزش و تربیت انسان ها و یکی از اجزای تعلیم و تربیت است؛ به عبارتی مدرسه خانه دوم ماست. “
بهمنی، در پاسخ به این پرسش که ” شاخص های مهمی که کلاس را با آن مدیریت کردید چه بوده و در مورد یک شاخص اختصاصی و ابتکاری که بکار بردید توضیح دهید. ” بیان کرد: ” استفاده بجا از تشویق، بطوریکه دانش آموزانی که بیشتر زحمت میکشند یا پیشرفت تحصیلی بهتری دارند هم در فضای مجازی و هم در فضای حضوری به روشهای مختلف، تشویق می شوند؛ همچنین در امور کلاسی، استفاده از وسایل کمک آموزشی و طرح درسهای نو و بدیع بسیار موثر است. “
وی در مورد نحوه همکاری مدیر، کادر مدرسه، اولیا و مسئولین اموزش و پرورش در ایام آموزش مجازی، گفت: ” در ایام کرونا متناسب با وضعیت رنگ بندی کرونایی شهرستان، آموزش ها گاها به صورت مجازی و گاها به صورت حضوری (رفع اشکال) بود که اولیا و مسئولین آموزش و پرورش در جریان این امر، کمال همکاری را داشتند. “
معلم فداکار مرندی در پاسخ به این پرسش که: ” چه نکات مهم و چه تفاوت هایی را در آموزش حضوری و مجازی مشاهده کردید توضیح دهید؟ “، عنوان نمود: ” در آموزش حضوری، همه ی دانش آموزان در کلاس حاضر می شوند و در بحث و گفت و گو، شرکت می کنند و یک نوع رقابت سالم بین دانش آموزان ایجاد میشود؛ اما در آموزش مجازی با توجه به نبود امکانات لازم وعدم آشنایی اکثر دانش آموزان و اولیا با نحوه کارکرد با گوشی و کامپیوتر، با مشکلاتی مواجه می شوند. همچنین در آموزش مجازی بیشتر تکالیف و تمریناتی که به دانش آموزان ارائه می شود، خود دانش آموز پاسخ نمی دهند، یا از روی کتاب تمام مطالب را کپی برداری می کند، یا در بیشتر مواقع خود دانش آموز به گفته های معلمین توجه نمی کنند و اولیا خودشان پاسخ ها را ارسال می کنند. “
بهمنی از پیشنهاد خود برای آموزش مجازی اظهار داشت: ” اگر به دانش آموزان مناطق محروم امکانات و آموزش های لازم داده شود، نتایج بهتر و مطلوبی کسب می شود. “
وی در جواب سؤال واحد روابط عمومی منطقه با عنوان آیا می توانید مراحل رسیدن به مدرسه متعالی را تیتروار و خلاصه بیان کنید؟ گفت: ” فراهم کردن وسایل و امکانات سخت افزاری و نرم افزاری در همه ی مدارس کشور به خصوص مناطق محروم، توجه بیشتر به کیفیت و فرایند محوری توسط مدیریت مدرسه، استفاده از روش های تدریس فعال و نوین، ارزشیابی مستمر برای دستیابی به اهداف سند تحول بنیادین، ارتباط سازنده با اولیا، سرگروه های آموزشی و راهبران آموزشی و مشارکت فعال دانش اموزان در تدریس به صورت گروهی وتشویق گروه های فعال، جهت ایجاد رقابت سالم روش های پیشنهادی برای مدرسه متعالی است. “
بهمنی در جواب آخرین سوال که برای دیگر همکاران فرهنگی چه توصیه هایی دارید، گفت: ” توصیه بنده به عنوان یک برادر کوچک این است که همکاران در مدارس با جدیت کار کنند و دانش آموزان را به مانند بچه های خویش بدانند و تا حد امکان در آموزش و تدریس، کمال تلاش و کوشش خود را با همت مضاعف، انجام دهند. همچنین به دانش اموزان مناطق محروم نهایت توجه را داشته باشند و با آنها از جهت آموزشی، پرورشی و حتی در مواردی از لحاظ مالی با خیرین همکاری لازم را به عمل آورند؛ چرا که آینده جامعه به دست همین دانش آموزان سپرده خواهد شد. “/ روشنی
app.ir/apash1397 کانال آموزش و پرورش در سروش
http://instagram.com/ap.azar_shargi کانال آموزش و پرورش در اینستاگرام
https://www.aparat.com/andishe.ash کانال آموزش و پرورش استان در آپارات
https://shad.ir/azarbaijansharghistudents کانال آموزش و پرورش استان در شبکه شاد
30008624 سامانه پیامکی آموزش و پرورش استان