معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر گفت: با فراهم کردن زیر ساختهای لازم اورژانس اجتماعی دانشآموزان در این استان راهاندازی میشود.
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان بوشهر، علی موحدی در نشست خبری به مناسبت هشتم اسفند روز امور تربیتی افزود: طرح اورژانس اجتماعی برای پیشگیری و کاهش آسیبهای اجتماعی دانشآموزان با شماره ۱۵۷۰فعال میشود.
وی بیان کرد: با توجه به حضور شبانه روزی مشاوران و متخصصان در اورژانس اجتماعی، دانشآموزان میتوانند مسائل و مشکلات خود را مطرح و مشاوره و راهنمایی لازم را دریافت کنند.
موحدی اضافه کرد: طرح اورژانس اجتماعی دانشآموزان در استان بوشهر با ۱۵۰میلیون تومان اعتبار راهاندازی میشود.
وی بیان کرد: هدف از اجرای طرح اروژانش اجتماعی دانشآموزی ظرفیت سازی برای مداخلات روانی به موقع و موثر در فوریتهای روانی- اجتماعی، رفتارهای پر خطر، ورود سریع، کنترل و کاهش عوامل مخاطرهآمیز دانشآموزان و افزایش آمادگی مدارس برای واکنش سریع است.
معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر ادامه داد: انجام به موقع و در دسترس بودن خدمات مداخله در بحرانهای فردی، خانوادگی و اجتماعی دانشآموزان امری ضروری است.
موحدی اضافه کرد: طرح یاریگران زندگی در حوزه کاهش آسیبهای اجتماعی از دیگر طرحهای مهم این حوزه است که در ۶۰درصد مدرسههای استان بوشهر با مشارکت ستاد مبارزه با مواد مخدر اجرا میشود.
وی تاکید کرد: با اجرای این طرح به دنبال هدایت دانشآموزان به سمت کاهش تمایل و پیشگیری از مصرف مواد مخدر هستیم.
موحدی در باره طرح نظام مراقبت اجتماعی دانشآموزان (نماد) گفت: این طرح محوریترین طرح آموزش و پرورش برای توانمندسازی و ارتقای مهارتها و نظام مراقبتی اجتماعی دانشآموزان است.
وی افزود: اگر میخواهیم آسیبهای اجتماعی را درمان کنیم باید به ریشهها، نشاط اجتماعی، آگاهی بخشی، پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و توانمندسازی دانشآموزان تمرکز کرد.
معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر گفت: در زمان حاضر یکهزار و ۷۰۰مربی و مشاور در مدرسههای این استان فعال و براساس نرم دانشآموزان تقسیم میشوند.
موحدی اظهار کرد: با توجه به جمعیت ۲۳۰هزار نفری دانش آموزان استان بوشهر در زمان حاضر ۵۰۰مشاور و مربی تربیتی کمبود دارد که با توجه به استخدام پیش رو انتظار میرود ۳۰نفر به این جمعیت اضافه شود.
وی با اشاره به پرسش مهر ۲۱با رویکرد تقویت روحیه پرسشگری گفت: در سال جاری ۲۷هزار دانشآموز و چهار هزار فرهنگی در استان بوشهر در این طرح مشارکت کردند.
موحدی اضافه کرد: پرسش مهر ریاست جمهوری که همواره از سوی رئیس جمهوری در ابتدای سال تحصیلی مطرح میشود فرصت مناسبی برای نهادینه کردن فرهنگ پرسشگری و تقویت روحیه اعتماد به نقش و خودباوری دربین دانشآموزان است.
پرسش مهر ۲۱با سوال رییس جمهوری همزمان با آغاز سال تحصیلی با عنوان ” فرزندانم! برای مقابله با کرونا چطور میتوانید به همکلاسیهای خود یاری رسانید” شروع شدهاست.
وی با اشاره به نقش دانشآموزان استان بوشهر در مسابقات قرآنی، فرهنگی و هنری تصریح کرد: ۱۲۰۰دانشآموز استان بوشهر که در مسابقات قرآنی، فرهنگی و تربیتی حائز رتبه برتر شدهاند، تجلیل میشوند.
وی، از راهاندازی قرارگاه فرهنگی تربیتی دانشآموزی استان بوشهر خبر داد و بیان کرد: برای نخستینبار این قرارگاه در سطح استان و کشور برای افزایش فعالیتهای فرهنگی با چهار کارگروه تخصصی تشکیل شدهاست.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان بوشهر با اشاره به اجرای طرح تراز انقلاب اسلامی در عرصه دانشآموزی گفت: این طرح که به نوعی پیوست عملی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است که دانشآموزان متوسطه دوم را در بر میگیرد و ۱۰۲دانشآموز شناسایی و معرفی میشوند.
موحدی گفت: با توجه به حجم گسترده فعالیت دانشآموزان در حوزه فضای مجازی بویژه شبکه شاد همه فعالیتهای حوزه پرورشی فضای مجازی با مسئولیت مدیریت یکپارچه فضای مجازی است و تاکنون فعالیت ۲هزار دانشآموز در این حوزه پایش و رصد شدهاست.
وی برگزاری همایشهای قطبی در شهرستانهای مختلف استان بوشهر، تجلیل از ۳۰۰فعال در عرصه امور تربیتی و پرورشی، رونمایی از ۲کتاب راهنمای عملی مربیان و مشاوران پرورشی و تربیتی را از جمله برنامههای هفته تربیت اسلامی در استان بوشهر عنوان کرد.