به گزارش ایسنا، حسینی، رئیس سازمان آموزشوپرورش استثنایی و جانشین وزیر در طرح هدایت در کمیسیون اقتصاد دولت که با ریاست دکتر دژ پسند وزیر اقتصاد و با حضور دکتر شریعتمداری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، دکتر انصاری و دکتر ستاری معاونین رئیسجمهور تشکیل شد، از طرح معافیت سود بازرگانی تجهیزات آموزشی هوشمند برای ورود به ایران و استفاده دانشآموزان نیازمند در قالب طرح هدایت دفاع کرد و گفت: هماکنون مهمترین، مؤثرترین و فراگیرترین شیوه آموزشی، آموزش مجازی است که در قالب شبکه شاد ارائه میگردد، گفت: متأسفانه نزدیک به ۳۰ درصد دانشآموزان یعنی حدود ۳ میلیون دانشآموز از این تجهیزات هوشمند بیبهرهاند.
حسینی گفت: حدود ۲۰ شرکت داخلی این تجهیزات را تولید یا مونتاژ میکنند که تنها ۸ شرکت از آنها تبلت یا تجهیزات هوشمند مناسب را تولید، مونتاژ و یا توزیع میکنند.
وی افزود: این تجهیزات هوشمند عبارتاند از گوشیهای هوشمند، تبلت، اندروید باکس، تلویزیون هوشمند، کامپیوتر خانگی و لپتاپ که توسط شرکتهایی مثل انارستان، ارد، ارتباط همراه گویا اروند، اروند رایانه پارس و صنایع آموزشی تولید، مونتاژ و یا توزیع میشوند.
حسینی با بیان اینکه حداکثر حجم موجودی این شرکتها ۵۰ هزار عدد است، گفت: این در حالی است که دستکم ۳ میلیون تجهیزات هوشمند برای اتصال دانشآموزان نیازمند به آموزشهای مجازی نیاز است.
وی افزود: باتوجهبه این حجم نیاز و موجودی بازار داخلی، بخشودگی سود بازرگانی برای واردات مغایرتی با قانون استفاده از توان تولیدی و خدماتی کشور و حمایت از کالای ایرانی را باتوجهبه ماده ۵ و تبصره ۱ و ۲ ندارد.
به گزارش روابطعمومی و امور بینالملل سازمان آموزشوپرورش استثنایی؛ وی با بیان اینکه این تجهیزات تداوم آموزش، کیفیت و عدالت آموزشی، جلوگیری از ترک تحصیل دختران و دانشآموزان محروم را در پی خواهد داشت اظهار کرد: این تجهیزات در واقع مدرسه، آزمایشگاه و کتابخانه را به خانه دانشآموز آورده و همراه او میسازد و یکی از خشنترین و عینیترین جلوههای بیعدالتی را از بین خواهد برد.
شایانذکر است در این نشست پس از بحثوبررسی بنا به پیشنهاد معاونت توسعه مناطق محروم و روستایی ریاستجمهوری، بخشودگی سود بازرگانی ورود بهشرط استفاده و تأیید آموزشوپرورش به تصویب رسید.
انتهای پیام
منبع: خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)