به گزارش ادارۀ اطلاعرسانی و روابطعمومی آموزش و پرورش استان سمنان؛ صبح امروز چهارمین جلسه شورای آموزش و پرورش استان سمنان در سال 1401 به میزبانی استانداری سمنان و به ریاست احمد ریواده، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار برگزار شد.
ریواده در جایگاه رییس جلسه، ضمن تشکر از خانواده بزرگ آموزش و پرورش استان و با بیان اینکه شاهد فصل جدیدی در آموزش و پرورش هستیم، گفت: توفیقی که در سال تحصیلی جدید داریم این است که آموزش و بستر برگزاری کلاس ها را به شکل حضوری آماده کنیم. در این خصوص همه دستگاه های اجرای برای بازگشایی مدارس به کمک آموزش و پرورش بیایند.
وی همچنین اظهار کرد: در طرح کشوری شهید سلیمانی، 34 فضای ورزشی با حدود 16 هزار مترمربع به ظرفیت حوزه ورزش دانش آموزی استان اضافه خواهد شد که لازم است از ظرفیت شورای آموزش و پرورش، فرمانداری ها، شهرداری ها، دهیاری ها برای پیگیری و تحقق این موضوع برای سلامت و نشاط دانش آموزان استفاده کنیم.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری سمنان در موضوع سوادآموزی تأکید کرد: برای برنامه ها و فعالیت شورای پشتیبانی سوادآموزی و انسداد مبادی بی سوادی در استان، تقسیم کار دستگاه های اجرایی انجام شود. همچنین ارزیابی شورای های آموزش و پرورش شهرستان ها و مناطق تابعه نیز در دستور کار قرار گیرد تا مشخص شود توفیقات آنان متناسب با برنامه بوده است یا خیر.
وی با اشاره به آمار 13 هزار نفری که به عنوان بی سواد یا کم سواد شناسایی شده و در جامعه هدف سوادآموزی قرار دارند و پیش بینی ورود 15 هزار نفری اتباع خارجی به استان، خواستار تکمیل و به روز کردن این آمار و اطلاعات و همچنین برآورد منابع مالی و انسانی برای تحت پوشش قرار دادن تعداد بیشتری از این جامعه هدف شد.
این مقام سیاسی استان در خصوص مسایل مرتبط با شهرستان میامی و بخش کالپوش گفت: لازم است نیازها و خواسته های مردم مورد توجه جدی قرار گرفته و از همه ظرفیت ها برای آماده سازی مدرسه و کلاس درس برای سال تحصیلی جدید استفاده شود.
احمد ریواده در نشست شورای آموزش و پرورش به مسایل دیگری نیز پرداخت و توصیه هایی داشت که اهم آن عبارتست از:
احصار آمار دقیق دانش آموزان لازم التعلیم که در سال های اخیر به دلیل شیوع کرونا از تحصیل بازمانده اند و بازگرداندن آنان به چرخه برنامه های آموزشی و پرورشی در سال جدید تحصیلی.
توجه به جایگاه و نقش شوراهای آموزش و پرورش به عنوان مهم ترین رکن مشارکتی در نهاد تعلیم و تربیت و ضرورت تشکیل منظم جلسات ماهانه این شورا در سطح استان و شهرستان ها و مناطق تابعه.
اطلاع لازم از ظرفیت های ایجاد شده در موضوع کنکور به دانش آموزان و خانواده ها داده شود تا موجب ترغیب و ایجاد انگیزه مناسب در آنان شده و شاهد توفیقات فرزندان استان در عرصۀ این رقابتی علمی باشیم.
در زمینه مقابله با آسیب های اجتماعی تمرکز ما بر استفاده از ظرفیت های ملی است، خانه پیشگیری به عنوان یک اصل مورد توجه قرار گیرد. برای پاکسازی اطراف اماکن آموزشی و پرورشی به خصوص مدارس متوسطه از منظر آسیب های اجتماعی، پیگیری و اقدام جدی صورت پذیرد.
منبع: اداره کل آموزش و پرورش استان سمنان