به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان اردبیل، کلام اله صفری سال تحصیلی جدید با 260 هزار نفر دانش آموز، 11700 کلاس درس مدارس دولتی و غیر دولتی، با 18400 نفر پرسنل در 2514 مدرسه با شعار ” عدالت تربیتی و آموزشی با اقدام جهادی و مشارکت عمومی آغاز خواهد شد.
صفری افزود: آموزش و پرورش استان 777 نفر ورودی نیرو و 731 نفر برای سال تحصیلی پیش رو خروجی داشتیم.
وی با بیان اینکه 23 هزارو 400 ساعت اضافه تدریس در استان پیش بینی شده است، تصریح کرد: این کمبود را با دانشجویان سال چهرم دانشگاه فرهنگیان، نیروهای بازنشسته و هنرآموزان جبران کرده ایم.
به گفته مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل، آموزش و پرورش استان با کمبود هزار نفر نیروی خدماتی روبروست.
کلام اله صفری در بخش دیگری از سخنانش به آمار ثبت نام دانش آموزان در مقاطع مختلف اشاره کرد و گفت: در دوره ابتدایی 94.68 درصد دوره اول متوسطه 97.73 درصد و دوره دوم متوسطه 83.19 درصد از دانش آموزان ثبت نام کرده اند.
صفری با اشاره به اینکه دانش آموزان کلاس بندی شده استان نزدیک به 84 درصد می باشد، اظهار داشت: 94.38 درصد در بحث کتب درسی ثبت نام کرده اند.
منبع: اداره کل آموزش و پرورش استان اردبيل