به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش خراسان جنوبی، محمد زمانی، با اشاره به برگزاری اجلاس سی و ششم روسای آموزش و پرورش کشور، به خبرنگار پانا در بیرجند، اظهار کرد: عدالت آموزشی یکی از جنبه های عدالت است که تحقق آن در سازمان های آموزشی برای تربیت فراگیران عدالت محور ، امری ضروری و حیاتی است
وی، با اشاره به جذب و بکارگیری تعداد 75 راهبرآموزشی و تربیتی به منظورتوسعه عدالت آموزشی مدارس روستایی و عشایری استان، اظهار کرد: در 15هزار و 838 دانش آموز و 407 پایگاه، در اجرای طرح جبران و تثیبت یادگیری که در تابستان جاری برگزار می شود، شرکت کردند.
این مقام مسئول در آموزش و پرورش خراسان جنوبی، با بیان این که محقق شدن عدالت در یک جامعه ، ارتباط تنگاتنگی با فرهنگ و آموزش آن کشور دارد اضافه کرد: وقتی عدالت آموزشی در یک سیستم آموزشی حاکم باشد فرهنگ آن جامعه متوازن و پایدار خواهد بود و در بستر این فرهنگ متوازن بالندگی فکری ، اقتصادی ، سیاسی و آموزشی رشد می کند .
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش خراسان جنوبی، از عدالت آموزشی و پرورشی به عنوان بسترساز عدالت اجتماعی و اقتصادی یاد کرد و افزود: عدالت آموزش و پرورشی که جزیی از عدالت فرهنگی است زمینه برخورداری و نصیب برابر تمامی دانش آموزان از امکانات برابر آموزشی، تربیتی و پروشی فراهم می شود.
به گفته زمانی، یکی از شاخه های مهم عدالت محوری فراهم شدن امکان رشد و اعتدال فرهنگی،آموزشی و تربیتی برای همه متعلمان است. در نظام حکومتی اسلامی و امام زمانی (عج ) بی سوادی به طور کلی ریشه کن شده و همه انسان ها به مقتضای توانایی خود از بالاترین حد دانش بهره مند می شوند .
منبع: اداره کل آموزش و پرورش استان خراسان جنوبي