وی تصریح کرد: در کشورهای پیشرفته دنیا، آموزش و پرورش یکی از اساسی ترین بخش ها در حکمرانی است چرا که علم، فرهنگ، هنر، اجتماع، سیاست، ورزش همگانی و حرفه ای، زندگی شخصی و خانوادگی همگی از آموزش و پرورش سرچشمه می گیرند و زیربنای رفتار و تفکر تعیین کنندگان سرنوشت کشور در گرو آموزش و پرورش است.
یعقوبی گفت: پیش زمینه حکمرانی آموزش پرورش وجود فلسفه ای قوی و محکم با ارزشهای اسلامی و ایرانی و به تبع آن مبانی خدشه ناپذیر است. مبانی ای که بخشی از آن را در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش میبینیم اما صرف داشتن این سند کافی نیست.
این مقام مسئول با بیان اینکه سیاستگذاری در آموزش و پرورش باید فراتر از یک نوشته باشد ادامه داد: ضمن عزم جدی تمامی بازوان دولت و چه بسا قوای سه گانه، ضروری است در وهله اول آموزش و پرورش را باید از سیاست زدگی دور کرد.
وی افزود: از استخدام معلم و دبیر تا برنامه های آموزشی و پرورشی همگی باید علمی و بدون هیچگونه مسامحه ای صورت پذیرد. معلم، کادر آموزشی که سرنوشت ده ها تن از فرزندان این مرز و بوم در دستان اوست بابد دارای صلاحیت و ویژگی های کامل به ادامه کار بپردازد و ثمره کارش تربیت نیروی انسانی در تمام زمینه هاست حکمرانی آموزش و پرورش همه ارکان حکومت خود را ملزم به حمایت، تقویت و پشتیبانی از آموزش و پرورش می دانند چرا که حیات کامل همین ارکان نیز بستگی به ثمره ۱۲ سال تلاش آموزش و پرورش دارد.
یعقوبی خاطر نشان کرد: آموزش و پرورش در دنیای مدرن امروز مفهومی فراگیر دارد که راهبرد، رویکرد، محتوا و الزامات به روز آن را تاثیر گذار و آینده ساز می کند، در آموزش و پرورش باید به مهارت آموزی توجه ویژه ای شود چون راهی برای رسیدن به اقتصاد دانش بنیان است.
وی اذعان داشت: مهارت آموزی زمینه ساز تولید دانش بنیان و اشتغال است.توسعه مهارت آموزی باید با اولویت اشتغال دانش بنیان باشد.تشکیل جامعه دانش بنیان نیازمند مهارت آموزی همه اقشار است یکی از گام های شعار (تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین) مهارت آموزی می باشد.
جوانان با مهارت آموزی در محیط واقعی کار، به راحتی وارد شرکت های دانش بنیان می شوند و اشتغال آفرینی می کنند.
منبع: اداره کل آموزش و پرورش استان قزوين