به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان گیلان، اسماعیل درویش رحیم آبادی در حاشیه سی و ششمین اجلاس روسای آموزش و پرورش کشور با اشاره به محور مردمی سازی آموزش و پرورش، تامین اقتصاد پایدار آموزش، ارتقای صلاحیت های حرفه ای معلمان، اظهار داشت: برای پیشرفت جامعه نیاز به یادگیری افراد در خانه و مدرسه می باشد و مشارکت خانواده ها و جلب کمک های مردمی و خیرین در حال حاضر بستر مناسبی برای ارتقای کیفیت آموزشی در جامعه فراهم نموده است.
وی در ادامه افزود: خانواده ها در کلیه امور مدارس می توانند شرکت داشته باشند و این نوع کمک ها نوعی کمک اقتصادی پایدار در آموزش و پرورش نیز تلقی می شود.
همچنین مهارت آموزی و توانمند سازی ها با استفاده از دوره ها و کارگاه های حضوری و غیر حضوری برای توانمند سازی معلمان موثر می باشد و برای صلاحیت حرفه ای معلمان و پژوهش محور عمل کردن نیاز تغییر اساسی کتب درسی هم وجود دارد.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان رودسر با اشاره به اینکه برابری آموزشی چه موقع محقق می شود، گفت: وقتی که ما هر دانش آموز را نه یک فرد بلکه یک جهان تحول در نظر بگیریم و بر همین اساس فارغ از تبصره های دست و پاگیر، برای وی فضای آموزشی مناسب فراهم کنیم.
درویش رحیم آبادی در ادامه حذف فعالیت های بی ثمر از قبیل اجبار معلم به نوشتن توصیف عملکرد، بهره گیری از توانمندی های والدین در کنار آموزش رسمی مدرسه، تقویت برنامه ویژه مدرسه(بوم) و جلب مشارکت آن ها برای نظارت بر کلاس ها را بسیار مهم دانست.
منبع: اداره کل آموزش و پرورش استان گیلان