به گزارش اداره اطلاعرسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان کرمانشاه، زهرا نجار ضمن اشاره به این نکته که از بدو تولد تا 6 سالگی ایام طلایی رشد کودک است که شخصیت و هویت کودکان در این دوره شکل میگیرد افزود:کودکان امروز سرمایههای آینده کشور هستند و هرگونه تلاش برای غنی کردن آموزش و تعلیم و تربیت آنها، تلاش در راستای ساختن ایرانی قوی و دانشآموزانی در تراز نظام جمهوری اسلامی و تربیت چند ساحتی آنان خواهد بود.
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان خطاب به تمام والدین کودکان گفت: دورهی پیش از دبستان (کودکستان) را حتما جدی بگیرند و نسبت به ثبتنام فرزندانشان قبل از دورهی دبستان یعنی سنین 4 تا 6 سالگی اقدام نمایند.
وی ضمن اشاره به فواید بیشمار آموزشی تعلیم و تربیت دانش آموزان در سالهای قبل از ورود به دبستان اظهار داشت: گذراندن دورهی پیش از دبستان امکان مداخله زود هنگام و شناسایی مشکلات یادگیری را فراهم میسازد که این موضوع یکی از عوامل کیفیت بخشی به پایه اول دبستان است، بزرگترین چالشها و مشکلات آموزشی برای دانشآموزانی خواهد بود که دورهی پیش دبستان و آموزش در کودکستان را نگذراندهاند، بنابراین الزام دارد اولیاء نسبت به ثبتنام فوری دانشآموزان در این دوره اقدام کنند.
وی افزود: اهمیت تعلیم و تربیت اسلامی کودکان در سند تحول بنیادین مورد تاکید قرار گرفته و بارها در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بهخصوص در هدف عملیاتی یک و پنج و راهکار 1-5 و 7-5 بر طراحی و تدوین برنامه تعلیم و تربیت انعطاف پذیر تاکید شده است و برای آن چارچوب تعریف گردیده است.
نجار گفت: بر اساس راهکار 3-17 سند مذکور اصلاح و بهروزآوری روشهای تعلیم و تربیت با تاکید روشهای فعال،گروهی و خلاق مورد تاکید قرار گرفته است.
نجار اظهار داشت: بنا به تاکید مقام معظم رهبری بر اهمیت تعلیم و تربیت دوران کودکی و انسجام مراکز آموزشی و جلوگیری از آموزشهای پراکنده در آموزش و تربیت کودکان، سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک تشکیل گردید و متولی و مسئول این امر مهم در سطح کلان گردیده است.
معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان اظهار یادآورشد: با توجه به نامه 155/140 مورخ 03/03/1401مقام عالی وزارت تمامی فعالیتهای مهدهای کودک و مراکز پیشدبستانی در مناطق، نواحی و شهرستانها برعهده حوزه معاونت آموزش ابتدایی و مدیر کل آموزش و پرورش استان می باشد.
نجار با تاکید بر تشکیل گروه تیم استانی تعلیم و تربیت کودکستان نواحی و مناطق با حضور تمامی مدیران موسسان و مربیان مهدها و پیشدبستانی مستقل ضمیمه دولتی و غیردولتی و مراکز انتقال یافته از بهزیستی، دارالقرآنها گفت: اهداف، محتوا، روشها و ارزیابی از برنامههای درسی کودکستانها در دورهی اول و دوم تحت نظر معاونت آموزش ابتدایی و اداره دبستانی و پیشدبستانی و در چارچوب قوانین و مقررات آموزش و پرورش و سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک میباشد.
معاون آموزش ابتدایی استان عنوان کرد: تشکیل کمیته نظارت و کیفیتبخشی به فعالیتهای کودکستانها و صدور ابلاغ برای اعضا و تدوین جدول زمانبندی جلسات و ارسال گزارش فصلی به اداره کل از دیگر مصوبات معاونت ابتدایی آموزش و پرورش استان در راستای متمرکز کردن فعالیت کودکستان ها است.
منبع: اداره کل آموزش و پرورش استان كرمانشاه