به گزارش خبرنگار گروه جامعه ایرنا، محمد ترکمانه امروز در نشست رسانهای نخستین رویداد ملی مدارس آینده اظهارکرد: بنیاد برکت و سازمان نوسازی مدارس همکاری ۱۴ ساله برای ساخت مدرسه دارند، شروع فعالیت بنیاد برکت با هدفگذاری ساخت هزار مدرسه بود اما اکنون ۱۸۳۵ مدرسه با ۲۰ هزار کلاس درس ساخته شده است.
وی افزود: این مدارس ساخته شده ظرفیت تحصیل ۲۵۰ هزار دانش آموز در سراسر کشور را دارد.
مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام (ره) ادامه داد: امکان ساخت مدارس در کشور با تکنولوژیهای جدید و تجهیزات به روز در بحث ساخت مدارس برای درک بهتر مطالب دانش آموزان وجود دارد.
ترکمانه خاطرنشان کرد: مجموعههای تحقیقاتی برای ساخت مدارس با تجهیزات نوین وجود دارد که براین اساس یک مشارکت در این حوزه قرار است انجام شود که از طرحها و ایدههای نوآوری بتوان استفاده کرد.
وی عنوان کرد: در این خصوص بحث اینترنت، اشیا و سایر سیستمهای نوین آموزشی مورد توجه قرار میگیرد تا با درک بیشتر دانش آموزان و صرفه جویی در مصرف انرژی رو به رو شویم.
ساخت مدارس در هر استان با رویکرد طرحهای نوین
رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس نیز در این نشست گفت: در نظر داریم در هر استان یک طرح با رویکرد ساخت مدارس نوین ساخته شود.
مهراله رخشانی مهر اظهارکرد: بنیاد برکت همواره در دستگاههای پیشتاز کمک به ساخت و تجهیز و بازسازی مدارس بوده است، چنانچه در زلزله اندیکا اعتباری برای بازسازی مدارس در نظر گرفت.
وی در خصوص بکارگیری ایدههای نوین در ساخت مدارس افزود: سازمان نوسازی مدارس از گذشته تا کنون در تلاش برای جذب ایده های جامعه دانشگاههی و موسسات بوده که براین اساس رویداد ملی معماری ایرانی، مدرسه ایرانی برگزار کرده است که بهرهمندی از خروجی این همایش همواره در دستور کار قرار گرفته است.
معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: جامعه هدف در این همایش ملی دانشگاههای کشور هستند که حوزههای مختلف معماری مدارس در استانهای کشور را ارائه میدهند.
رخشانیمهر خاطر نشان کرد: اسناد بالا دستی از جمله سند تحول بنیادین آموزش و پرورش را ملزم کرده که آموزش و ساخت و تجهیز مدارس به شیوه نوین را در دستور کار قرار دهد.
وی خاطر نشان کرد: بنیاد برکت به منظور بهره مندی از ایدههای نوین در یک فراخوان اردیبهشت ماه اعلام کرد که صاحبان ایده تا پایان شهریور ایدههای خود را ارسال کنند.زمان برگزاری جشنواره هم مهر ماه است.
معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: تا کنون ۱۴۰ اثر ارسال شده و مهر ماه در همایش ارائه می شود و مجموعه خروجی پس از داوری برای اجرا به حوزه فنی معاونت سازمان ارسال میشود.
منبع: خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا)