به گزارش اداره اطلاعرسانی و روابط عمومی ادارهکل آموزش و پرورش استان اصفهان، محمدرضا ابراهیمی، مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان در جلسه ستاد کاروزی دانشجومعلمان دانشگاه فرهنگیان اظهار داشت: جایگاه دانشگاه فرهنگیان در سند تحول والا است و حتی اگر سندی هم وجود نداشت، باید به موضوع ایجاد و توسعه یک مرکز برای تربیت نیروی انسانی مورد نیاز آموزش و پرورش توجه میشد.
وی افزود: دیدگاه ما در قبال دانشگاه فرهنگیان، تولید استاد و معلم برای رسیدن به تولید فکر و اندیشه است و اگر زمینهای فراهم شود که علم و دانش معلم ارتقا یابد، یقینا این مورد به نفع و رشد جامعه خواهد بود.
ابراهیمی با بیان اینکه خواستگاه اصلی کمک به آموزش و پرورش دانشگاه فرهنگیان است، بیان داشت: ارتباط مستمر و تنگاتنگ میان دانشگاه فرهگیان و آموزش و پرورش ضروری است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان ادامه داد: یکی از ویژگیهای دانشگاه فرهنگیان، کارورزی است چرا که در ر این دوره مهارتها و فنون معلمی دانشجومعلمان بارور و نقایص و اشکالات وی برطرف خواهد شد.
وی با بیان در سالهای گذشته به دلیل شیوع کرونا در قبال درس کارورزی اقدامات لازم صورت نگرفته است، گفت: اکنون که شرایط حضوری بودن مدارس فراهم شده است، تلاش ما باید بر این باشد که دانشجومعلم، مدرسه و دانشگاه باید با یکدیگر مرتبط باشند.
ابراهیمی خاطرنشان کرد: دانشجومعلم با کارورزی به مهارتها آشنا میشود و آنچه را به صورت تئوری در دانشگاه آموخته است، در حین کارورزی و در مدارس پیادهسازی خواهد کرد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان افزود: باید زمینه حضور دانشآموزان متعهد، انقلابی و با علم بالا در دانشگاه فرهنگیان فراهم شود چرا که این موضوع به حل بسیاری از مشکلات آموزش و پرورش کمک خواهد کرد.
وی ادامه داد: پویش «من هم میخواهم معلم شوم» در میان دانشآموزان ایجاد خواهد شد که متعاقب آن مشاورین انتخاب رشته باید جلسات مستمری برگزار کنند.
ابراهیمی در پایان گفت: بحث امتحان جامع و گزینش فرآیندی در دستور کار دانشگاه فرهنگیان است تا زمینه رشد علمی دانشجویان از این طریق فراهم شود.
انتهای پیام/
منبع: اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان