علی موحدی در دیدار با رئیس جهاددانشگاهی استان بوشهر به مناسب سالروز تاسیس این نهاد انقلابی اظهار کرد: تاسیس و راهاندازی جهاد دانشگاهی در سالهای ابتدایی شکل گیری انقلاب شکوهمند اسلامی به فرمان رهبر فقید و کبیر انقلاب حضرت امام (ره)، مبین و موید جایگاه علم و فعالیتهای علم محورانه و دانش بنیان در نظام مقدس جمهوری اسلامی است.
وی اضافه کرد: بررسی و تدقیق در عملکرد این نهاد انقلابی در بیش از ۴۲سال از عمر با برکت خود نشان میدهد که در شرایط سخت تحریمی و جنگهای نظامی و اقتصادی دشمنان علیه این مرز و بوم هم میتوان ضمن گسترش و تعمیق مرزهای علم و فناوری دانش بنیان، به یک سرمایه و برند ملی و الگوی علمی موفق در منطقه تبدیل شد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر یادآور شد: در سالی که از سوی مقام معظم رهبری به عنوان ” تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین” نامگذاری شده است، همه مردم و دستگاههای اجرایی به ویژه موسسات و نهادهای علمی– پژوهشی، برای تحقق این شعار و فرمان راهبردی، حکیمانه و هوشمندانه با هدف شکوفایی اقتصاد دانش بنیان برای رسیدن به ایران قوی در گام دوم انقلاب، مسئولیت و رسالت خطیری بر عهده دارند.
موحدی تصریح کرد: پژوهشسراهای دانشآموزی، پژوهشگاههای معلمان و مدارس فنی و حرفهای و کاردانش از ظرفیتهای مهم مشترک برای تعامل، همدلی و همفکری دستگاه تعلیم و تربیت و جهاد دانشگاهی است تا بتوان نسلی پویا، پژوهنده، خلاق و کارآفرین را تربیت و پرورش دهیم و آموزش و پرورش با روی باز آماده اجرای برنامههای مشترک با این نهاد علم محور است.
وی اظهار کرد: جشنواره علمی- مهارتی نوجوان خوارزمی یکی از مهمترین جلوههای شکوفایی استعداد دانشآموزان و تولید ایده خلاقانه در آموزش و پرورش است.
موحدی ادامه داد: در این جشنواره که در رده سنی نوجوان برگزار میشود، ایده های بسیار خوبی تولید می شود که این نسل برای تولسد و پرورش ایدههای جدید و با کیفیت تر نیازمند حمایت بیشتر هستند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر در پایان با اشاره به اهمیت تشکیل بانک اطلاعاتی دانشآموزان و فرهنگیان خلاق و ایده پرداز عنوان کرد: در ایبن راستا می توان با همکاری جهاد دانشگاهی، جشنواره ایدههای نو و خلاقانه را برگزار کرد تا استتعدادهای برتر دانشآموزی و فرهنگیان شناسایی شوند.
منبع: اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر