کارشناس ارتباط با پردیس های دانشگاهی و متعهدین خدمت اداره کل خبرداد
جمعه 24 تیر 1401 – 11:13

اصفهان (پانا) _ در آزمون استخدامی نمرۀ علمی 70 درصد امتیاز و نمرۀ مصاحبه، 30 درصد امتیاز افراد را تشکیل میدهند.
داوود اکبری ،کارشناس ارتباط با پردیس های دانشگاهی و متعهدین خدمت اداره کل در گفتوگو با پانا گفت: به طور میانگین چیزی نزدیک به 220 تا 260 پرونده در روز جمع آوری شد و از روز ششم تیر فرآیند مصاحبه آغاز شده بود.
وی در ادامه صحبتهای خود گفت: «به دلیل اینکه جمعیت معلمان ابتدائی بیشتر بود، سه روز اول را ویژه خانم ها و سه روز دوم را ویژه آقایان قرار دادیم و رشته های دیگر مثل دبیری، هنر آموزی و سایر رشته ها هم در روزهای بعد انجام شد. این فرآیند از ابتدا تا انتها حدود 15 روز طول کشید. در نهایت ما نمرات مصاحبه، نمره پژوهشی و جمع نمرات را در قالب یک فایل برای وزارت آموزش و پرورش و سازمان سنجش ارسال میکنیم.»
اکبری سخنان خود را اینگونه پایان داد: «نمرۀ علمی 70 درصد امتیاز و نمرۀ مصاحبه، 30 درصد امتیاز اشخاص را تشکیل میدهند. تعداد مشخصی از داوطلبان بر اساس بالاترین امتیاز، پذیرفته میشوند. ما حدود 2000 معلم نیاز داشتیم که هم اکنون از سه برابر ظرفیت، یعنی از حدود 6000 نفر، برای مصاحبه دعوت به عمل آوردیم. تعداد دیگری از افراد براساس امتیاز بومی و امتیاز متأهل بودن که به امتیاز مدارک آنها اضافه بود، به تعداد 600 نفر به ما معرفی می شوند.
منبع: خبرگزاری کانون دانش آموزان (پانا)