جواد روحانی رئیس آموزش و پرورش استثنایی در مراسم افتتاحیه پایگاه های اوقات فراغت گفت: در سند تحول بنیادین به تنوع در محیط یادگیری دانش آموزان و توجه به ساحت های شش گانه تعلیم و تربیت اشاره شده است و برپایی پایگاه های اوقات فراغت بهترین فرصت برای یادگیری مهارت ها و اجرایی نمودن ساحت های شش گانه تعلیم و تربیت است.
به گزارش روابط عمومی آموزش و پرورش خراسان رضوی، جواد روحانی رئیس آموزش و پرورش استثنایی در آیین افتتاح پایگاه های اوقات فراغت دانش آموزان بانیازهای ویژه که امروز در سالن ورزشی ملینا حمیدی دبستان کوشا برگزار شده بود گفت: پایگاه های اوقات فراغت با شعار هر دانش آموز یک مهارت و با رویکرد آموزش مهارت های زندگی در سایه تدبر و بصیرت قرآنی آغازشده است و تاکنون ۲۲ پایگاه اوقات فراغت ، هشت سالن ورزشی و همچنین مجموعه آبی باران جهت غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان بانیازهای ویژه فعال است که علاوه بر برگزاری کلاس های آموزش شنا ، دانش آموزان می توانند به صورت رایگان از بخش های تفریحی مجموعه آبی باران استفاده کنند
روحانی با بیان اینکه تا کنون 650 دانش آموز در پایگاه های اوقات فراغت ثبت نام کردند اظهار داشت: پیش بینی می شود این تعداد به هشتصد نفر افزایش یابد.
این مقام مسئول گفت: رویکرد ما در آموزش و پرورش استثنایی رویکرد مهارتی است از این رو پایگاه های اوقات فراغت با شعار هر دانش آموز یک مهارت برپا شده است که در صورت استقبال اولیا و دانش آموزان تعداد پایگاه ها در استان افزایش می یابد.
جواد روحانی با اشاره به اینکه تعاملات با دیگر ارگان ها منجر به برگزاری هر چه بهتر کلاسهای تابستانی می گردد تصریح کرد: با تعاملات خوبی که با شهرداری وکانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان داشتیم علاوه بر استفاده از فرهنگسراهای شهری ، یک کانون پرورش فکری ویژه دانش آموزان آسیب دیده بینایی و جسمی حرکتی که از لحاظ فضای فیزیکی و محتوا نیز مناسب سازی شده است جهت بهره مندی دانش آموزان در قاسم آباد فعالیت می کند.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان گفت: کلاسهای اوقات فراغت در شش حطیه دینی، ادبی، هنری، ورزشی ، مهارتی و اجتماعی برگزار می گردد و هر دانش آموزی بنا به علاقه خود در کلاسها جایدهی می شود.
روحانی خطاب به والدین تصریح کرد: با توجه به آسیب های فضای مجازی برای دانش آموزان تقاضا دارم شرایط حضور دانش آموزان را در پایگاه های اوقات فراغت فراهم آورند تا از آسیبهای فضای مجاری پیشگیری شود.
قلندری رئیس اداره فرهنگی هنری، اردوها و فضاهای پرورشی آموزش و پرورش خراسان رضوی در آیین افتتاح پایگاه های اوقات فراغت بیان داشت : دوسال بیماری منحوس کرونا خانواده ها را با چالش های متعددی روبرو کرد و به لطف حضرت حق از فروردین ماه سال جاری بازگشایی حضوری مدارس آغاز شد و چراغ خانه آموزش و پرورش با حضور دانش آموزان روشن گردید که این حضور در کسب مهارت های اجتماعی دانش آموزان بسیار موثر است.
وی عدم نشاط و شادی را حلقه مفقوده در اوقات فراغت دانش آموزان عنوان کرد و گفت: دانش آموز وقتی در حوزه نشاط گام بردارد آموزش برای او راحتتر می شود و پایگاه های اوقات فراغت بهترین فرصت برای شناخت استعدادها و ایجاد محیط پرشور و نشاط برای دانش آموزان است.
قلندری گفت: 1416 پایگاه در ۴۸ منطقه آموزش و پرورش اعلام آمادگی کردند و پیش بینی می شود ۲۵۰هزار دانش آموز در این پایگاه های پوشش داده شوند .
مسجدی بافقی رییس آموزش و پرورش ناحیه پنج مشهد با اشاره به ضرورت کشف استعدادهای دانش آموزان بانیارهای ویژه گفت: دانش آموزان بانیازهای ویژه از استعدادها و ظرفیت های خوبی برخوردارند که شمه و قطره ای از آن را در برنامه هایی همچون عصر جدید می بینیم و وظیفه آموزش و پرورش استثنایی کشف استعدادها و ظرفیت های درونی این گروه از دانش آموزان و آگاه سازی جامعه از توانمندی های آنان است.
منبع: اداره کل آموزش و پرورش استان خراسان رضوی