معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش ابعاد فعالیتها و برنامهریزی این وزارتخانه برای بهرهمندی یکسان و برابر دانشآموزان عشایری از امکانات تربیتی و آموزشی را تشریح کرد.
به گزارش روابط عمومی معاونت ابتدایی و به نقل از پانا، رضوان حکیمزاده در آیین افتتاح بیست و یکمین اردوی سراسری دانشآموزان پسر متوسطه عشایر کشور که صبح امروز در اردوگاه ثامنالحجج(ع) برگزار شد، اظهار داشت: خدا را شاکر هستم که در بهترین ایامی که میتوان متصور بود، در میانه دو عید بزرگ و در بهترین مکانی که در ایران عزیز ما وجود دارد (مشهد مقدس)، میزبان بهترینِ بهترینهای دانشآموزان کشور هستیم.
وی افزود: این حضور و اجتماع باشکوه دانشآموزی را پس از دو سال وقفه، بعد از لطف و عنایت خداوند متعال، مرهون حمایت و همراهی وزیر محترم آموزش و پرورش هستیم.
معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: با گذشت دو سال و اندی فعالیت و تلاش در شرایط سخت کرونایی، امروز یکی از بهترین تجربههای کاری من است؛ چراکه چشممان بار دیگر به حضور دانشآموزان عزیز عشایر و مربیان آنها روشن شده است.
اتفاقات خوب برای دانشآموزان عشایر در راه است
حکیمزاده این مژده را به خانواده بزرگ آموزش عشایر کشور داد که با پیگیریهای وزیر آموزش و پرورش و اهتمامی که ایشان به موضوع عدالت تربیتی و نصیب برابر آموزشی دارد، ارتقای کیفیت آموزش عشایر و فراهم کردن فرصتهای تربیتی در راه است و به زودی شاهد اتفاقات خوب و مثبتی در این زمینهها خواهیم بود.
وی تصریح کرد: برگزاری همین اردو، جلوهای از تربیت تمامساحتی است؛ چراکه ساحت زیباشناختی و هنری با اجرای زیبای سرود «وطن» در این مراسم توسط دانشآموزان عشایر متبلور شده است و ساحت فرهنگی و اقتصادی را با برپایی نمایشگاه ارزشمند دستسازههای دانشآموزان و مردمان عشایر شاهد هستیم. همچنین فعالیتهای علمی و مهمتر از همه، زیارت بارگاه ملکوتی امام هشتم(ع)، فرصت تربیت تمامساحتی را فراهم کرده است.
چراغ هیچ مدرسه عشایری خاموش نشد
حکیمزاده افزود: خوشبختانه این توفیق را داشتیم که به رغم شیوع ویروس کرونا، به همت همکاران خوب عشایر، اجازه ندادیم چراغ هیچ مدرسهای خاموش باشد و آموزشها با پافشاری و اصرار همکاران در اکثر نقاط کشور به صورت حضوری و نیمهحضوری ادامه یافت؛ هرچند فعالیتهای تربیتی متاسفانه به میزان کافی اجرا نشد و برنامههایی شبیه این گردهمایی بزرگ دانشآموزی، تعطیل بود.
وی ادامه داد: برنامه پایش یادگیری دانشآموزان عشایر در جهت ارتقای کیفیت یادگیری، یکی از برنامههایی است که با جدیت در دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر دنبال میشود.
معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: ارتقای کیفیت آموزش عشایر اتفاق نخواهد افتاد مگر اینکه بتوانیم معلمان باکیفیت را برای این مناطق به کار بگیریم.
حکیم زاده اظهار داشت: دانشآموزان عزیز عشایر در محیط زندگی خود، غنای طبیعت را دارند و سخاوت، بزرگی، ایثار و ایستادگی را از دامان طبیعت میآموزند. هرچند تا جایی که امکان داشته، سعی شده است مدارسی برای آنها فراهم شود اما فرصتهای یادگیری مکمل از جمله کتابخانهها، آزمایشگاهها و کارگاهها در این مناطق وجود ندارد. بنابراین چارهای نداریم جز اینکه یک عامل کیفیتبخش و مهم به نام معلم را در این مناطق به کار بگیریم.
منبع: معاونت آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش