حسنعلی میرعبدی گفت: اگر به دنبال توسعه پایدار هستیم باید به آموزش فراراهبردی که همان آموزش مهارت محور است توجه ویژه داشته باشیم.
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان، میرعبدی در نشست هم اندیشی مدیران هنرستان ها که با حضور رییس دانشکده فنی و حرفه ای شهید باهنر برگزار شد، اظهار کرد: تولید، اشتغال آفرین و دانش بنیان سه کلید واژه اقتصادی مهم است که از سوی مقام معظم رهبری به عنوان شعار سال تعیین گردید.
وی افزود: تحول در حوزه اقتصادی منوط به تربیت نیروی انسانی متخصص و ماهر است که به دانش و مهارت مجهز باشد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان با بیان اینکه رسالت ذاتی آموزش و پرورش تربیت نیروی انسانی است، گفت: در حوزه اشتغال آفرینی تربیت فرهنگی نیروی انسانی در هنرستان ها وظیفه دستگاه تعلیم و تربیت است.
میرعبدی افزود: برای تحقق این رسالت، توسعه هنرستان ها و تنوع بخشی به رشته های مهارتی و فنی با توجه به بازار کار موجود در استان در دستور کار آموزش و پرورش قرار دارد.
وی با اشاره به اینکه هم اکنون ۲۱۷ هنرستان در سیستان و بلوچستان موجود است، گفت: تا پایان دولت ۲۸۳ هنرستان جدید براساس ظرفیت های اقتصادی مناطق مختلف استان احداث خواهد شد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان در بخش دیگری بر موضوع توزیع متوازن رشته ای تاکید کرد و گفت: هم اکنون ۲۵ درصد دانش آموزان مقطع متوسطه در استان در رشته های فنی و حرفه ای و کاردانش مشغول به تحصیل هستند.
وی ادامه داد: تغییر نگرش خانواده ها و جامعه نسبت به رشته های فنی و حرفه ای و کاردانش ضروری است چرا که اکنون اولویت با مهارت آموزی و تربیت نیروی انسانی متخصص و ماهر در جامعه است.
رییس دانشگاه فنی وحرفه استان نیز دراین جلسه باعنایت به تاکیدات مقام معظم رهبری درزمینه مباحث تولید ،توسعه رشته های فنی وحرفه را از اولویت های مهم این دانشگاه عنوان کرد و افزود:۵۰۰۰دانشجو در۳۴رشته در۶ آموزشکده فنی وحرفه ای استان مشغول به تحصیل هستند که تلاش برای پوشش بیشتر را می طلبد .
محمدقاسمی توسعه آموزشگاه های فنی و حرفهای را ازرسالت های مهم این دانشگاه بیان کرد وگفت : اولویت جذب دانشجو درآموزشکده های فنی و حرفهای بافارغ التحصیلان هنرستان هاست .
منبع: اداره کل آموزش و پرورش استان سیستان و بلوچستان