معاون وزیر و رئیس مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکتهای مردمی وزارت آموزش و پرورش گفت: بهترین بستری که قانون گذار برای حمایت همه بخش ها از حوزه تعلیم و تربیت داشته، شوراهای آموزش و پرورش است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان یزد؛ احمد محمودزاده چهارشنبه شب در نشست شورای آموزش و پرورش استان یزد افزود: مساله بسیار خطیر تربیت نیروی انسانی نیازمند مشارکت همه از جمله نهادهای اجرایی، مذهبی و مردمی است که در شورای آموزش و پرورش این همفکری و اتحاد دیده شده است.
وی ادامه داد: در راس این شوراها نیز استاندار به عنوان نماینده عالی دولت حضور دارد و در این مقطع تاریخی که اجرایی سازی سند تحول بنیادین از انتظارات مقام معظم رهبری بوده و در دستور کار قرار دارد، همه باید کمک کنند تا دانش آموزانی در تراز انقلاب اسلامی آموزش داده شوند.
معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: اشتغال زایی از طریق هنرستان ها و آموزش فنی و حرفه ای نیز از دیگر موارد اجرایی بوده و نیازمند عزم جدی است که به چشم انداز تعیین شده دست پیدا کنیم.
وی ادامه داد: مدارس غیر دولتی به عنوان کمک کار سیستم آموزشی فعالیت دارند اما متاسفانه حمایت خاصی از آنها صورت نگرفته و بهرغم حمایت هایی که در تبصره های قانونی پبیش بینی شده اما این مهم عملیاتی نشده است.
محمودزاده اظهار داشت: خوشبختانه در استان یزد استاندار محترم عنایت بسیار زیادی به حوزه آموزش و پرورش دارند که منشا خیرات بسیار زیادی برای استان بوده و بویژه در حوزه تعلیم و تربیت شاهد اقدامات بسیار خوبی هستیم و لذا امیدواریم در زمینه حمایت از مدارس غیردولتی و همچنین تامین امکانات مورد نیاز شاهد اقدامات بیشتری باشیم.
همچنین استاندار یزد در این نشست گفت: در زمینه فعالیت هایی که در شورای آموزش و پرورش صورت می گیرد با توجه به اهمیتی که احساس می شد، همه این جلسات با حضور شخص اینجانب تشکیل شد و سعی شده مصوباتی که در این شورا به تصویب اعضا می رسد، به طور کامل اجرایی گردد.
مهران فاطمی افزود: با توجه به در پیش بودن سال تحصیلی جدید و دغدغه سرویس مدارس به عنوان یکی از مهترین دغدغه های خانواده های دانش آموزان باید در این زمینه تمهیدات لازم اندیشیده شود تا در سال جدید با کمترین مشکل در این رابطه همراه شویم و هر گونه مشوق و حمایتی از فعالین این عرصه صورت گیرد.
وی اظهار داشت: در رابطه با آسیب های فرهنگی و اجتماعی نیز باید سند تحول بنیادین با برش استانی و شهرستانی مورد توجه قرار گیرد و به صورت اجرایی و عملیاتی این موارد ابلاغ گردد. همچنین مدیران آموزش و پرورش باید به صورت میدانی حتی در دورترین نقاط استان حضور یابند.
همچنین مدیرکل آموزش و پروش استان یزد در این نشست گفت: سرویس مدارس با توجه به اینکه در فروردین امسال و بعد از دوسال وقفه و تعطیلی مورد توجه خانواده ها قرار گرفت لذا با مشکلات بسیار زیادی همراه بودیم و همت فرا دستگاهی را طلب می کند تا در سال جدید این مشکلات رفع شود.
محمد کاظم رحیمی نژاد افزود: عمده مشکل سرویس مدارس در شهرستان یزد است که بیش از ۳۹ درصد دانش آموزان از سرویس استفاده می کنند و عمده این تعداد در مناطق یک و دو شهرستان یزد قرار دارند.
وی ادامه داد: عدم همزمان بودن شروع و پایان مدارس با ساعات شروع ادارات و کارخانجات صنعتی نیز باید مورد توجه قرار گیرد تا بهویژه در مناطقی که با تجمیع مدارس همراه هستیم، شاهد ترافیک و قفل شدن مسیر نباشیم و همچنین در زمینه ناوگان خودرویی نیز با توجه به مشکلات کرونا بخش زیادی از این ناوگان وجود ندارد یا تعطیل شده است.
همچنین ابوالقاسم محی الدینی، شهردار یزد در این نشست گفت: با حضور نمایندگان آموزش و پرورش، اولیا و مربیان، شرکت های حمل و نقل و دیگر نهادها در رابطه با قیمت جدید خدمات رسانی خودرویی تصمیم گیری شد و بسته به نوع خودرو و مسیری که طی می کنند، افزایش ۴۰ تا ۷۰ درصدی کرایه ها را مصوب و به صورت لایحه به شورای شهر ارسال شد و در زمینه مشکلات ترافیکی در مسیرهایی مثل میدان معلم تا میدان شهید باهنر یزد نیز با توجه به تجمیع مدارس در این منطقه و یا در مناطقی از قاسم آباد و بافت مرکزی باید تصمیمات لازم اتخاذ گردد.
همچنین علی صنیعی، رئیس شورای هماهنگی مؤسسان مدارس غیردولتی کشور در این نشست گفت: در کل کشور نزدیک به ۱۱ درصد دانش آموزان در مدارس غیردولتی تحصیل می کنند که این آمار در استان یزد بالاتر است و این استان در حوزه مدارس غیردولتی که متعلق به مردم و موسس و مدیر آن مردمی هستند، بسیار موفق بوده و زبانزد است و تقاضا داریم مساعدت بیشتری در این زمینه صورت گیرد.
منبع: اداره کل آموزش و پرورش استان يزد