معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش در گفتگو با خبرنگار صدا و سیمای مرکز کردستان از تشکیل میز خدمت آموزش و پرورش در سفر ریاست محترم جمهور به کردستان خبر داد و گفت: در روزهای پنج شنبه و جمعه 16 و 17 تیرماه نمایندگان تام الاختیار وزیر پاسخگوی درخواست ها و مطالبات مردمی در حوزه آموزش و پرورش خواهند بود.
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش کردستان قاسم احمدی لاشکی صبح امروز در حاشیه گردهمایی مشترک شورای معاونین و مدیران و روسای آموزش و پرورش شهرستانها و مناطق تابعه استان که در باشگاه فرهنگیان سنندج برگزار شد، در گفتگو با خبرنگار واحد خبر صدا و سیمای مرکز استان ، با بیان اینکه سفر ریاست محترم جمهوری به کردستان بیست و هفتمین سفر به استان ها است؛ گفت: در این سفر موضوعات مربوط به استان رصد خواهد شد و ما هم با تعیین و مشخص کردن موضوعات مهم آموزش و پرورش در کردستان، پاسخگوی مطالبات فرهنگیان عزیز خواهیم بود.
وی ادامه داد: در نشست شورای اداری استان که با حضور رئیس محترم جمهور برگزار می شود نیز مصوباتی در حوزه تعلیم و تربیت تصویب و ان شاء الله اجرایی خواهد شد.
احمدی لاشکی کمبود فضاهای آموزشی را یکی از چالش های آموزش و پرورش استان نام برد و گفت: مردم کردستان باید مدارسی با بهترین امکانات در اختیار داشته باشند.
معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش با اشاره به وجود برخی مدارس کانکسی، سنگی و گلی در سطح استان کردستان گفت: یکی از مصوبات سفر ریاست محترم جمهور به استان، برچیده شدن این نوع مدارس است .
وی با بیان اینکه اعتبارات خوبی برای آموزش و پرورش در سفر ریاست محترم جمهوری به استان توسط معاون اول در نظر گرفته شده است؛ اظهارداشت: این اعتبارات برای تکمیل پروژه های نیمه کاره و مهم در اولویت خواهد بود و ان شاء الله در نشست شورای اداری استان که باحضور رئیس جمهور برگزار می شود این موارد مصوب می شود.
احمدی لاشکی در ادامه به موضوع رتبه بندی معلمان نیز اشاره و از ابلاغ آئین نامه رتبه بندی معلمان توسط معاون اول رئیس جمهور خبر داد .
وی ضمن تقدیر و تشکر از زحمات هیات محترم دولت در به سرانجام رساندن موضوع رتبه بندی معلمان، ادامه داد: پس از ابلاغ آئین نامه رتبه بندی توسط دولت، وزارت آموزش و پرورش نیز سریعا شیوه نامه را به استان ها ابلاغ خواهد کرد .
معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: پس از ابلاغ شیوه نامه، هیات های میمزه در سه سطح مرکزی، استانی و شهرستانی تشکیل خواهند شد و مدارک را دریافت و کسانی که در کانون های ارزیابی قرار می گیرند مدارک را بررسی خواهند کرد .
وی افزود: براساس مدارک بررسی شده، مدارج پنج گانه براساسی تراز نمره ای که کسب می کنند در گروه آموزش یار معلم، مربی معلم، استادیار، دانشیار معلم و استاد معلم دسته بندی خواهند شد و احکام آن ها صادر خواهد شد.
منبع: اداره کل آموزش و پرورش استان كردستان