محمدمهدی کاظمی معاون وزیر آموزش و پرورش، با حضور در جلسه شورای معاونین آموزش و پرورش گلستان بر جبران افت تحصیلی حاصل از کرونا تاکید کرد.
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش گلستان، صبح امروز پنج شنبه 16 تیرماه 1401 جلسه شورای معاونین آموزش و پرورش گلستان با حضور محمد مهدی کاظمی معاون آموزش متوسطه وزارت در سالن فرهنگ ادراه کل برگزار شد.
در این جلسه معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: در سند تحول بنیادین، هدف آموزش و پرورش تربیت نسل نو مطرح شده، لذا تربیت باید همه ساحتهای وجودی انسان را دربرگیرد، چرا که رشد متوازن در گرو توجه به همه ساحتهاست.
کاظمی افزود: مدرسه مکانی است که می تواند تحولات زیادی را در جامعه ایجاد کند و تمام اتفاقات مثبت در جوامع حاصل کار جهادگران تعلیم و تربیت است که می توانندمهمترین اصل عدالت تربیتی را تحقق بخشند.
وی یاد آور شد: پروژه مهر یک فرآیند برنامه محور است و برای اجرای آن نیاز به یک برنامهریزی مدون و منظم دارد که از اردیبهشتماه سال ۱۴۰۰ پروژه مهر در دستور کار قرار گرفته و شیوهنامه آن به مدارس ارسال شده است و مدیران مدارس بهعنوان متولیان اجرای پروژه مهر فعالیتهای خود را در قالب آیتمهای مشخص شده آغاز کردند.
معاون وزیر آموزش و پرورش در ادامه افزود: در راستای جبران افت یادگیری دانش آموزان به دلیل کرونا و فاصله گرفتن دانش آموزان از فضای کلاس درس و مدرسه، طرح جبران افت تحصیلی، تعمیق و تثبیت یادگیری، برای ۲۰ درصد دانش آموزان دوره متوسطه با چهار عنوان درسی که بیشترین افت تحصیلی را در آن شاهد بودیم، دایر خواهد شد.
وی تصریح کرد: بعد از حضوری شدن کلاس ها در مدارس، شاهد عدم حضور برخی دانش آموزان بودیم که این افراد باید توسط مدیران مدارس شناسایی شوند و علت ترک تحصیل آنان مشخص گردد که برای حل این مشکل پویش جهاد علمی نیز برنامه ریزی شده و در حال اجراست.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش توسعه مهارتی و آموزش های فنی و حرفه ای را یکی از اولویت های اصلی این معاونت عنوان کرد و گفت: سهم این آموزش ها که از جمله آموزش های پرهزینه است قبل از انقلاب ۶ درصد بود و هم اینک به ۳۶ درصد رسیده است و در سال جاری باید به ۴۱.۵ درصد ارتقا یابد.
این مقام مسئول ادامه داد: با توجه به اهمیت مقوله مهارتآموزی و لزوم گرایش بیشتر دانشآموزان دوره متوسطه اول و دوم به این سمت و سو افزود: مهارت های تخصصی یا حرفهای، افراد را برای احراز شغل و کسب و کار آماده میکنند و کارآیی آنان را در انجام کارها افزایش میدهند.
ایشان همچنین تقویت دیپلماسی مهارتی با همسایگان از طریق ایجاد هنرستانها در مناطق مرزی را یکی از محورهایی مورد توجه این وزارتخانه دانست و گفت: استان گلستان به دلیل قابلیتهای فراوان از امکان اجرای آزمایشی این طرح نیز برخوردار است.
منبع: اداره کل آموزش و پرورش استان گلستان