رئیس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش در نشست تخصصی کارشناسان اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش شهرستان ها و مناطق استان کرمان گفت: فعالان عرصه روابط عمومی سرداران جهاد تبیین هستند و مجاهدت و هدایت جنس کار در روابط عمومی است.
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان کرمان، مصطفی بابایی با بیان این که اولویت در پست های ترکیبی کارشناسان با اطلاع رسانی و روابط عمومی است، افزود: آموزش کارشناسان اطلاع رسانی و روابط عمومی باید در نظر قرار گیرد، مشکل سایت وزارت و ادارات کل آموزش و پرورش در حال پیگیری است.
وی گفت: یکی از اولویت های کاری در روابط عمومی حوزه تولید محتواست، جلوه های ویژه معلمی و موفقیت های دانش آموزان و معلمان باید با دقت بازنمایی شود، نباید منفعل باشیم، افراد صاحب نفوذ رسانه ای را باید بشناسیم و تعامل داشته باشیم، خبرنگاری بحران شاه کلید رفع بحران هاست که باید در اولویت قرار گیرد، گاهی تعلل در اطلاع رسانی شفاف سبب ایجاد بحران می شود.
رئیس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش اظهار داشت: ما این روزها در مواجه با جنگ نرم و عملیات روانی هستیم، بنابرای اقناع سازی، راهبرد اصلی ماست که حاصل فرمایشات مقام معظم رهبری، سند تحول بنیادین، برنامه تحولی دولت مردمی و برنامه وزیر آموزش و پرورش است، باید به گونه ای عمل کنیم تا مخاطب ما را باور کند و قانع شود، اقناع سازی راهبرد محوری ماست، جامعه زمانی شایعه را می پذیرد که ما تعلل کنیم، بعد می توانیم افکار عمومی را راهبری و صادقانه اقناع کنیم.
بابایی گفت: جایگاه معلم باید ارتقا یابد و طبق فرمایش رهبری باید جایگاه معلم به گونه ای ارتقا یابد که هم خودش و هم خانواده اش و هم جامعه به شغلش افتخار کند، فعالان عرصه روابط عمومی سرداران جهاد تبیین هستند، هر کدام از ما باید یک حاج قاسم در حوزه کاری خودمان باشیم.
وی بیان کرد: سازوکار لازم برای ارتقای جایگاه معلمان باید به کار گرفته شود، استفاده از ظرفیت رسانه ملی برای اعتلای منزلت اجتماعی معلمان ضروری است.
رئیس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد: ظرفیت بزرگ خدمتگزاری در روابط عمومی را باید قدر بدانیم، فرصت خدمت کوتاهست، قدر این فضا را باید بدانیم عامل ممیز کار ما خلاقیت، ایده و تفکر ماست.
بابایی گفت: الگو و راهبرد ما در روابط عمومی نظام آرایش رسانه ای در بخش درون دستگاهی، میان دستگاهی و برون دستگاهی است که راهکار عملیاتی ما در بخش درون دستگاهی تشکیل شورای اطلاع رسانی استان است و ایجاد شبکه ارتباطی بین ارکان آموزش و پرورش، ایجاد قطب ها و کارویژه ها باید در دستور کار قرار گیرد.
وی خاطرنشان کرد: در حوزه اقدامات میان دستگاهی باید شورای اطلاع رسانی دستگاه و تعامل با دیگر دستگاه ها شکل گیرد و در بخش برون دستگاهی شورای اندیشه ورزان فعالان (حلقه فعالان)، تعامل جدی با همه رسانه ها مدنظر است و در حوزه کاری خودمان هم تقویت دانشی، تولید محتوای انبوه، جریان سازی و پیوست رسانه ای در همه کارها اهمیت دارد.
منبع: اداره کل آموزش و پرورش استان کرمان