مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران نظرات مربیان، اولیا و دانشآموزان را محور برنامهها و فعالیتهای تابستانی و اوقات فراغت دانشآموزان عنوان کرد.
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران، جلسه ستاد هماهنگی اوقات فراغت تابستان برگزار شد.
مسعود بهرامی گفت: با برطرف شدن محدویتهای کرونایی، برنامههای غنیسازی اوقات فراغت در تابستان به صورت حضوری طراحی شده و ساماندهی و کیفی سازی این فعالیتها مورد توجه قرار گرفته است.
وی با بیان اهمیت غنیسازی اوقات فراغت و تاثیر آن در رشد و تربیت و تعالی دانش آموزان عنوان داشت: به منظور برنامهریزی اوقات فراغت دانشآموزان، نظر سنجی از همکاران علاقهمند، اولیا، نویسندگان و ناشران کودک و نوجوان در دستور کار قرار گرفته و برنامهها و فعالیتهای تابستانه امسال با محوریت کودکان مناطقی نیازمند توجه بیشتر هستند، اجرا خواهد شد
این مقام مسوول گفت: بر اساس نظرات واصله، این فعالیتها در دو قالب برنامههای درسی و برنامههای غیر درسی که شامل کلاس های تقویتی و جبرانی، آموزش مهارتهای اجتماعی و مهارتهای کاربردی از قبیل کارآفرینی، آشپزی، فن بیان، رباتیک و رایانه، شعر، ادبیات و داستان نویسی اجرا میشود.
بهرامی گفت: مخاطبانی که در این نظرخواهی همراهی کردند رویکرد حاکم برنامه های تربیتی را امور مذهبی و تحکیم خانواده مطالبه کردند و بر همین اساس آموزش های قرآن، نماز، احکام و آموزش بازی های گروهی و خانوادگی و برگزاری کارگاه های پرسش و پاسخ در فعالیت های تابستانی نقش ویژه ای خواهند داشت.
اوقات فراغت سال 1401 همزمان با آغاز فصل تابستان و با شعار ” هر دانش آموز، یک مهارت” در پایگاه های اوقات فراغت شهرستانهای استان تهران آغاز شده است.
مدیر کل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران گفت: از معلمان، مربیان، اولیا، دانشآموزان و صاحب نظران دعوت میشود با ارائه نظرات، پیشنهادها و انتقادات خود از طریق مراجعه با پایگاههای اوقات فراغت مستقر در مدارس، یاریگر ما در پیشبرد اهداف تربیتی و پرورشی باشند.
منبع: اداره کل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران