به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان، نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه سرمایهگذاری در آموزش و پرورش تنها ساخت و ساز فیزیکی مدارس نیست، اظهار کرد: ساخت و ساز و فضای فیزیکی مناسب در آموزش و پرورش لازم است اما در کنار این موضوع باید عنصر انسانی مدارس که دانش آموزان هستند نیز مورد توجه قرار گیرند.
وی با بیان اینکه نگاه آموزش محور در مدارس باید تغییر کند، ادامه داد: آموزش و پرورش باید به سمت مدارس مهارت محور و اشتغال محور حرکت کند.
پاکمهر با تأکید بر لزوم گسترش هنرستانها، اضافه کرد: کرونا یک آزمون برای نظام آموزشی کشور بود و باید نقاط ضعف و قوت این نظام مورد بررسی قرار گیرد.
نماینده مردم بجنورد در مجلس شورای اسلامی گفت: برای حفره آموزشی که ایجاد شده است باید آموزش و پرورش برنامه ریزی مناسبی داشته باشد.
پاکمهر با تأکید براینکه کرونا تغییرات اخلاقی و رفتاری جدی را برای دانش آموزان ایجاد کرده است، تصریح کرد: دنیای آموزش مجازی ناگهان به روی دانش آموزان باز شده است و دانش آموزان امروز با دانش آموزان دو سال پیش تفاوتهای بسیاری به لحاظ اخلاقی و رفتاری دارند.
منبع: اداره کل آموزش و پرورش استان خراسان شمالی