کنگره معلمان انقلاب اسلامی استان کهگیلویه وبویراحمد پیش از ظهر امروز با حضور مدیرکل آموزش و پرورش و معاونین ، فرمانده سپاه فتح ، نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد، مسئول سازمان بسیج فرهنگیان سپاه فتح و جمعی از معلمان سراسر استان در یاسوج برگزار شد .
مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد در این آیین ضمن خیرمقدم به حاضرین با اشاره اینکه همه باید در پناهگاه تعلیم و تربیت قرار گیریم گفت: معلم به تعبیر سند بنیادین باید مربی باشد و تفاوت معلم و مربی این است که معلم در سطح فضای مدرسه فکر می کند و مربی در سطح فضای جامعه.
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد؛ حسنعلی عزت خواه در ادامه به چند ویژگی معلم تراز انقلاب اسلامی اشاره کرد و افزود:معلم باید تولید کننده فکر باشد و امروز بزرگترین وظیفه در فضای مجازی بعهده معلمین است اما متاسفانه می بینیم که معلمان تنها در این فضا فوروارد هستند.
وی دومین ویژگی معلم تراز انقلاب اسلامی را بصیرت دانست و گفت : بصیرت یعنی خردورزی و نگاه چندبعدی به مسایل و از منظر روانشناسی نگاه شش بعدی به مسایل است.
عزت خواه ابراز داشت: معلم باید براساس ظواهر قضاوت نکند و توانایی تحلیل و نقد داشته باشد و نقد منصفانه را در پرتو امر به معروف و نهی از بپذیرد.
مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: مهمترین مسئله جهاد تبیین بر عهده معلمان بوده و این امر را باید همانطوری که مد نظر مقام معظم رهبری است جلو ببریم .
عزت خواه، هویت بخشی به جامعه را از دیگر ویژگی های معلم تراز انقلاب اسلامی و مورد تاکید رهبر انقلاب عنوان کرد و افزود: موضوع هویت بخشی را باید جدی بگیریم زیرا دشمنان می خواهند بین اسلامیت و ایرانیت فاصله بیندازند.
این مسئول ابراز داشت: اقدام به موقع از دیگر ویژگی های معلم تراز انقلاب است و حکم انقلاب را دارد و نباید روحیه جهادی و نگاه مدبرانه به شناخت ها و ضرورت ها در جامعه را از دست بدهیم.
وی ادامه داد: در حادثه عاشورا برخی به موقع اقدام نکردند و مردود شدند و امروز نیز ساکتین مردودین انقلاب هستند.