به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان؛ جلسه بررسی مسائل آموزشی، تربیتی و عمرانی مدارس عشایری خراسان شمالی با حضور مدیران کل آموزش و پرورش و اداره عشایری خراسان شمالی و سایر اعضا برگزار شد.
وی افزود؛ معلمین عشایر جز بهترین و دلسوزترین معلمان کشور هستند، به طوری که این عزیزان در دو سال بیماری کرونا با حضور در مناطق عشایری و اموزش دانش اموزان جلوه های ویژه معلمی را خلق نمودند.
اکبری جذب خیرین، حذف مدارس کانکسی ثابت و ساخت مدرسه به جای ان و استفاده از ظرفیت اولیا عشایر را در بهبود روند آموزش دانش آموزان عشایر مهم دانستند.
قلی پور مدیرکل امور عشایری خراسان شمالی در این جلسه ضمن تقدیر و تشکر از زحمات معلمان آموزش و پرورش در مناطق عشایری گفت ؛ آموزش و پرورش تنها دستگاهی است که بصورت مستمر و در تمام اوقات در کنار امور عشایری است و این نشان از علاقه وافر معلمین زحتمکش و شریف به دانش آموزان عشایری است که علیرغم تمام محدودیتها با شور و نشاط و بدون امکانات در مناطق عشایری خدمت می نمایند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان خاطرنشان کرد؛ با نگاه خوب دولت در حوزه عشایر اعتبارات خوبی جذب گردید و انشالله در سفر آتی ریاست محترم جمهوری زمینه تحول در حوزه عشایر با استفاده از ظرفیت های ملی و استانی ایجاد شود و اعلام نمودند آمادگی لازم برای هر گونه همکاری در راستای کیفیت بخشی به آموزش و ایجاد زیرساختهای لازم را دارند.
بدخشان معاون آموزش ابتدایی اداره کل، در ابتدای جلسه ، گزارشی از عملکرد و اقدامات این معاونت در خصوص مدارس عشایری استان ارائه و گفت: خراسان شمالی دارای 249 اموزشگاه عشایری (۲۱۴اموزشگاه ابتدایی ۳۲اموزشگاه متوسطه اول و ۳اموزشگاه متوسطه دوم ) با ۶۸۰۰دانش اموز می باشد و ۱۰آموزشگاه شبانه روزی عشایری در دو شهرستان شیروان و مانه و سملقان مشغول فعالیت می باشند و از مجموع 214 اموزشگاه ابتدایی 108 اموزشگاه بصورت سیار در منطقه مراوه تپه استان گلستان مستقر می باشد.
وی مهمترین اولویت آموزش و پرورش استان را برقراری عدالت آموزشی تربیتی و افزایش کیفیت و پوشش تحصیلی دانست به طوری با وجود ۱۰اموزشگاه شبانه روزی زمینه جذب و پوشش بیش از ۵۰۰دانش آموز دختر فراهم شده است. همچنین در مناطق عشایری برای جلوگیری از ترک تحصیل دانش آموزان ۷مدرسه با ۱دانش آموز داریم.
بدخشان مهمترین نیازمندی های مدارس عشایری را در حوزه ی تجهیزات آموزشی. ورزشی.کتابخانه های کلاسی. تجهیزات خوابگاهی و…..دانست.
در ادامه جلسه معاونین اداره کل نوسازی و آموزش و پرورش و مدیران آموزش و پرورش شهرستان های مانه و سملقان و شیروان به بیان مهمترین دغدغه های حوزه ی مدارس عشایری پرداختند.
منبع: اداره کل آموزش و پرورش استان خراسان شمالی