در نشست مشترک مسئولان آموزش و پرورش استان و صندوق بازنشستگی کردستان، فرایند بازنشستگی، رسیدگی به پرونده های افراد و صدور احکام فرهنگیان بازنشسته استان در سال ۱۴۰۱ بررسی و پیرامون اقدامات مشترک بحث و تبادل نظر و هماهنگی لازم صورت گرفت.
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش کردستان این نشست با حضور مدیران کل آموزش و پرورش و صندوق بازنشستگی استان، معاونین، مسئولان و دست اندرکاران دو دستگاه به منظور هماهنگی اقدامات مشترک در راستای بررسی پرونده و صدور احکام فرهنگیان بازنشسته سال ۱۴۰۱ برگزار شد.
هاشم ناظمی جلال مدیر کل آموزش و پرورش کردستان در این نشست با اشاره به دوران بازنشستگی و روز های آخر خدمت و آماده کردن افراد برای ورود به این مرحله، یکی از اقدامات لازم را تلاش برای کاهش دغدغه همکاران، ایجاد آرامش خاطر ، سعه صدر و تسریع در انجام اقدامات عنوان کرد.
وی از همراهی و همکاری مسئولان صندوق بازنشستگی استان در رسیدگی به پرونده ها و مراحل اجرایی صدور احکام همکاران مشمول تشکر و ابراز امیدواری کرد با هماهنگی مشترک ، اقدامات به خوبی پیگیری و رضایت همکاران کسب شود .
احمدی مدیر کل صندوق بازنشستگی استان کردستان نیز در این نشست از بازنشستگی به عنوان آخرین و مهم ترین مرحله خدمت هر فرد نام برد و با اشاره به عملکرد دستگاه های اجرایی در این خصوص، یکی از اقدامات لازم را برگزاری کارگاه های آموزشی برای دست اندرکاران تهیه و تنظیم پرونده های بازنشستگان به منظور توجیه و آموزش عنوان کرد .
وی با اشاره به رشد چشم گیر افراد مشمول بازنشستگی در استان، عملکرد کردستان در رسیدگی به پرونده بازنشستگان را مطلوب ارزیابی کرد و با بیان اینکه کردستان، جزو سه استان برتر کشوری در دو سال گذشته بوده است، این موفقیت را مرهون تلاش مشترک و تعامل و پیگیری دقیق اقدامات دانست و گفت: باید تلاش کنیم جایگاه استان حفظ شود.
وی یکی از اهداف این نشست را بررسی همکاری مشترک، رفع نواقص و تقویت نقاط قوت در فرایند پیگیری اقدامات عنوان کرد و با تاکید بر ضرورت بهره گیری از افراد توانمند و بدنه کارشناسی مرتبط ، اظهار داشت: تلاش مجموعه باید منجر به کاهش اعتراضات و به صفر رساندن آن باشد .
احمدی خواستار تمهید مقدمات و پیش بینی مکان مناسب برای بررسی پرونده های بازنشستگان ، تامین امکانات و سیستم های رایانه ای مورد نیاز و سایر ملزومات به منظور پیگیری امور شد و گفت : در همین راستا تیم کارشناسی به تعداد کافی برای بررسی پرونده ها منظور و تسهیلات لازم نیز برای کارشناسان در گیر کار پیش بینی شود.
در ابتدای این نشست منوچهر مخدومی سرپرست معاونت پژوهش، برنامه ریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش کردستان نیز هدف از برگزاری این نشست را بررسی اقدامات مشترک و عملکرد سال گذشته به منظور رفع موانع و چالش ها و تقویت نقاط قوت عنوان کرد .
وی گزارشی از آمار بازنشستگان آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۱ ارایه کرد و با بیان اینکه بیش از ۱۶۰۰ نفر از همکاران فرهنگی تا مهر ماه سال جاری بازنشسته می شوند، گفت : رسیدگی به پرونده های مشمولان، بررسی اسناد و صدور احکام و سایر اقدامات نیاز به هماهنگی و مساعدت دارد تا با اقدام مشترک ، روند امور به صورت کیفی انجام شود .
افشار آزادی مدیر منابع انسانی و امور اداری آموزش و پرورش استان نیز از همکاری صندوق در پیگیری اقدامات تشکر کرد و گزارشی از بررسی پرونده و صدور احکام فرهنگیان بازنشسته سال گذشته ارایه و گفت : در بررسی پرونده ها، با حذف کاغذ و اسکن محتوا در استفاده از کاغذ صرفه جویی و احکام مشمولان به موقع صادر و کردستان موفق به کسب رتبه سوم کشوری شد.
وی خواستار برگزاری جلسه توجیهی برای کارشناسان امور اداری مرتبط با پرونده بازنشستگی با حضور مسئولان صندوق بازنشستگی شد و گفت : این مدیریت برای تامین نیروی انسانی مورد نیاز و امکانات لازم برای اقدامات مشترک آمادگی دارد.
هم چنین وکیلی کارشناس مسئول بازنشستگی آموزش و پرورش استان نیز با اشاره به حساسیت و سختی کار فرآیند بررسی پرونده و صدور احکام فرهنگیان بازنشسته ، مراحل اجرایی کار و تجارب سال گذشته، ارتباط و تعامل طرفین را موجب پیشبرد امور و در نهایت جلب رضایت مندی فرهنگیان و تکریم مراجعین دانست.
گفتنی است در این نشست پیرامون نحوه بررسی پرونده و صدور احکام فرهنگیان بازنشسته، تعیین مکان و زمان شروع فرایند اجرایی کار، تمهید مقدمات و هماهنگی اقدامات مشترک بحث و تبادل نظر و تصمیم گیری شد.