.
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش شهر تهران، علیرضا کریمیان در گردهمایی اعضای دفاتر نمایندگی خیرین مدرسه ساز شهر تهران با اشاره بر اینکه، کار خیر و عمل شریف وقف، از دیرباز در کشور ما بوده و برآمده از آموزههای دینی ماست، بر نهادینه شدن کار خیر و امور خیری در جامعه تاکید کرد و افزود: کشورهای بیگانه نیز از این فرهنگ دیرینه وقف ما استفاده و از الگوها و آموزه های دینی ما بهره برده اند و در همین راستا موسسات با توان مالی بالا ایجاد شده و افراد مشهور بسیاری از طریق این موسسات، ثروت خود را وقف تعلیم و تربیت میکنند.
کریمیان در ادامه خاطر نشان کرد: وابستگی به مال را همه درک کردهایم، در این میان خیرین بزرگی وجود دارند که مدرسه میسازند و میلیاردها تومان هزینه را صرف فضای مدرسه میکنند که این مصداق جهاد با مال است و ارزش بالایی دارد.
مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران با بیان اینکه افرادی که از کمک خیرین بهرهمند شدهاند هم در آینده خیر می شوند، اظهار کرد: وقتی افراد وارد مدرسه میشوند و نام خیر را میبینند، بی شک الگو میپذیرند و خود را نیز لایق کار خیر میبینند. بنابراین برای نهادینه کردن این فرهنگ می بایست خیرین را مورد تکریم قرار داد.
مدیرکل آموزش و پرورش پایتخت، با تاکید بر اینکه با تکریم خیرین، کار فرهنگی دقیق و عمیق میتواند منشا کار خیر باشد، خطاب به مدیران مناطق ۱۹ گانه و آموزش و پرورش استثنایی گفت: می بایست فرهنگ مدرسه سازی را در جامعه بیش از پیش نهادینه کنیم که تکریم خیرین در راستای نهادینه کردن این فرهنگ است، لذا از روسای مناطق می خواهم تکریم از خیرین را به عنوان کار فرهنگی نهادینه کنند که اولین دستاورد آنان دلگرمی خیرین و دستاورد دوم این است که دانش آموز با این الگوهای تربیتی ارزشمند تربیت می شود.
کریمیان با اشاره به آغاز احداث 150 مدرسه خیر ساز به نیت امام رضا (علیه السلام) در سال تحصیلی آینده افزود: تهران را باید یکپارچه و به عنوان یک پیکره ببینیم تا مشکلات کمبود مدرسه رفع شود.
منبع: اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران