نشست ستاد همکاری حوزه علمیه و آموزشوپرورش چهارمحالوبختیاری با حضور مدیران این دو نهاد و جمعی از مسئولان استانی با هدف بررسی راهکارهای همکاری حوزه علمیه و آموزشوپرورش برگزار شد.
به گزارش اداره اطلاعرسانی و روابطعمومی آموزشوپرورش استان چهارمحالوبختیاری، مدیرکل آموزشوپرورش استان در نشست ستاد همکاری حوزه علمیه و آموزشوپرورش چهارمحالوبختیاری با اشاره به اینکه در برهههایی از انقلاب به دلایلی تفکراتی وجود داشته است که اساساً به جایگاه روحانیت اعتقاد نداشتهاند، اظهار کرد: در آموزش و پرورش نیز به دلایل متعدد فراز و نشیبهایی برای حضور روحانیت وجود داشته که بخشی از علت به کتب و منابع درسی مربوط است و بخشی دیگر مربوط به ضوابط حاکم بر مدارس و بخشی نیز به دلیل دولتهایی بوده که در دلشان اعتقادی به حضور طلاب و روحانیون در مدارس نداشتند.
افشین امیریان با ذکر اینکه امروز فضا برای بهبود این وضعیت در جهت بهرهگیری از ظرفیت حوزه در مدارس مهیاست و هر یک از نهادهای متناظر اگر کوتاهی کنند باید پاسخگو باشند، ادامه داد: مطالبه ما این است که این مهم هم در آموزش و پرورش و هم در دانشگاه به صورت جدی پیگیری شوند؛ برای این منظور ضرورت دارد یک کارگروه ویژه برای تدوین برنامه عملیاتی برای تابستان و سال تحصیلی جاری( ۱۴۰۱-۱۴۰۲) تشکیل شود که در فوریت قرار دارد.
امیریان بیان کرد: امسال، ۷۶ سرباز طلبه سهمیه استان ماست که پتانسیل بسیار خوبی بهشمار میرود و میتوان از این امکان به نفع آموزش و پرورش و حوزه علمیه استفاده کرد و چه بسا این افراد پس از دو سال زمینه برای استخدامشان فراهم شود؛ امروز اخبار خوبی به گوش نمیرسد و لذا میطلبد حتیالامکان طلاب جوان اثرگذار در کف مدارس حضور یابند و نقشآفرین باشند.
وی با یادآوری اینکه اتحادیه انجمنهای دانشآموزان میتواند بازوی توانمند حوزه علمیه باشد، تصریح کرد: قاطبه نیروهای انجمن اسلامی دانش آموزان در واقع همانند طلابی هستند که میتوانند نقش روحانیون طرح امین و طلاب را در مدارس ایفا کنند و لذا این نیروها نیز باید حمایت شود.
امیریان با توجه دادن به اهمیت برپایی نماز جماعت در مدارس، بیان کرد: ستاد همکاریهای آموزش و پرورش و حوزه علمیه ظرفیت آنرا دارد که با همکاری ستاد اقامه نماز برنامههای عملیاتی و مشخص برای برپایی نماز جماعت در تمام مدارس در سال تحصیلی پیش رو تدوین کند.
منبع: اداره کل آموزش و پرورش استان چهارمحال وبختياري