مدیرکل آموزش و پرورش استان گفت: راهاندازی هنرستانهای فنی و حرفهای و کاردانش در جوار صنایع یکی از برنامههای مهم وزارت آموزش و پرورش در راستای اشتغالزایی دانشآموزان در آینده است.
به گزارش اداره اطلاعرسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان کرمانشاه؛ «سلمان محمدی» در مراسم کلنگزنی اولین هنرستان در جوار صنایع استان در بخش ماهیدشت با اشاره به اینکه برای ساخت این هنرستان هشت میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان از محل اعتبارات ملی هزینه میشود، افزود: ساخت هنرستان در جوار صنایع برای اولین بار در استان امروز کلنگ زنی شد.
وی همچنین راه اندازی هنرستانها در جوار صنایع را در راستای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و شعار هر دانشآموز یک مهارت دانست و گفت: توسعه عدالت آموزشی یکی دیگر از اهداف راه اندازی هنرستان در جوار صنایع است.
وی اظهار کرد: انتظار داریم در راستای توسعه اشتغال در استان و رفع بحران بیکاری، خیرین و دیگر شرکای آموزش و پرورش استان در راستای توسعه این گونه هنرستان ها به آموزش و پرورش کمک و یاری رسانی کنند.
محمدی بیان داشت: مهارت آموزی در نظامهای آموزشی پیشرفته جایگاه ویژه ای دارد زیرا تنها آموزش سطحی منابع درسی به دانشآموزان نمیتواند آنان را برای زندگی آینده آماده کند.
وی از سیاستهای دولت سیزدهم، توجه ویژه به برنامههای آموزش و پرورش در راستای سند تحول بنیادین و برای پرورش نسلی کارآمد که بتواند آینده روشنی را برای کشور رقم زند، دانست و افزود: باید به فکر راههای افزایش مهارت افراد در فرآیند تعلیم و تربیت باشیم و از مهمترین گامها در مسیر تغییر نگاه نمره محور حاکم بر نظام آموزشی، افزایش درک دانشآموزان نسبت به مهارت آموزی است.
این مقام مسئول تحول در روشهای آموزشی و محتوای کتابهای درسی را از محورهای مهم دیگر برای توانمندسازی هرچه بیشتر دانشآموزان عنوان کرد و گفت: این موارد باید از سوی کارشناسان آموزشی مورد توجه قرار گیرد.
رییس آموزش و پرورش منطقه بخش ماهیدشت نیز در این ارتباط گفت: این هنرستان با ۶ کلاس درس از نوع تیپ هنرستانهای روستایی در جوار مجتمع صنعتی کایکو ماهیدشت ساخته می شود.
بیگلری افزود: خیّر این هنرستان “محسن عباسی “صاحب مجتمع صنعتی کایکو است که هزار متر زمین به ارزش یک و نیم میلیارد تومان برای ساخت این هنرستان اهدا و به هزار و ۵۰۰ متر دیگر مدرسه کهنه و قدیمی آموزش و پرورش الحاق شده است.
وی گفت: هشت و نیم میلیارد تومان از اعتبارات ملی برای ساخت این هنرستان که اولین هنرستان در جوار صنایع در استان است، اختصاص یافته و مقرر شده پیمانکار این پروژه در مدت ۱۲ ماه آن را احداث و تحویل آموزش و پرورش دهد.
بیگلری همچنین بیان داشت: صاحب مجتمع صنایع کایکو نیز براساس تفاهم نامه قول داده که نیرو کار خود را از میان دانش آموخته ها این هنرستان ها در صورت کسب مهارت و علاقه خود آنها جذب نماید.
این مقام مسئول همچنین احداث چنین هنرستانهایی با کمک خیرین را در راستای اشتغالزایی و جلوگیری مهاجرت به شهر و مهاجرت معکوس قلمداد کرد.
بیگلری بخش ماهیدشت را یکی مهم ترین بخشداری های استان از نظر صنعتی عنوان کرد و گفت: این بخشداری تاکنون فاقد هنرستان بوده است که انشاالله با احداث این هنرستان در راستای کمک تامین نیرو کاری بومی و اشتغال جوانان قدم های خوبی برداشته شود.