محمدرضا ابراهیمی گفت:در توزیع و تهیه پوشاک و لباس فرم مدارس باید فرهنگ ایرانی اسلامی مورد توجه قرار گیرد.
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان به نقل از خبرگزاری پانا، جلسه کارگروه پوشاک و لباس فرم دانش آموزان در استان اصفهان با حضور محمد رضا ابراهیمی مدیر کل آموزش و پرورش استان، مهدی نم نبات معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل ،سید احمدرضا بنی لوحی معاون آموزش متوسطه، لیلا سادات ابطحی معاون آموزش ابتدایی ، مصطفی درستکار رئیس اداره ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات، مرتضی شکری رئیس اداره فرهنگی ، هنری ، اردوها و فضا های پرورشی اداره کل ، علی رستمی سرپرست سازمان دانش آموزی استان اصفهان ، حسین رجب پور رئیس سازمان بسیج دانش آموزی و نمایندگان سازمان صنعت ،معدن و تجارت و اتحادیه پوشاک برگزارشد.
محمدرضا ابراهیمی در این جلسه با عرض تبریک فرا رسیدن سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر عملیات طریق القدس گفت: لباس از منظر جامعه شناختی و مباحث فرهنگی مهم ترین وجه ظاهر هویت بخش انسان است.
وی افزود: در بحث هویت بخشی همانگونه که مقام معظم رهبری تاکید داشتند آموزش و پرورش مکلف است هم روی هویت کار کند هم هویت سازباشد که یک وجه آن لباس فرم مدارس است. آموزش و پرورش نباید تابع سلیقه های نامتقارن و مخالف با فرهنگ دینی و ملی باشد، آموزش و پرورش خودش باید برمبنای اصول علمی فرهنگ ایجاد کند.
ابراهیمی تصریح کرد: در توزیع و تهیه پوشاک و لباس فرم مدارس باید فرهنگ ایرانی اسلامی، عدالت رعایت شود و دانش آموزان نیازمند هم با حفظ کرامت مورد توجه قرار گیرند.حتما خدا برکت بیشتری می دهد به پوششی که متناسب با دین و فرهنگمان باشد.
مدیر کل آموزش و پرورش استان اصفهان ادامه داد: همه باید تلاش کنیم اول مهر سال تحصیلی جدید پوشش دانش آموزان، اسلامی تر، فرهنگی ، دینی تر و شخصیت مندتر باشد.
مهدی نم نبات معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان در این جلسه گفت: در این جلسه ما باید در خصوص پوشاک مدارس و لباس فرم آن تصمیم گیری کنیم و باید آسیب شناسی به صورت جدی انجام شود.
وی افزود: میزان دسترسی سازمان صنعت و معدن و اتحادیه اصناف به سامانه گزارش دهی پوشاک تسریع شودو در بحث شکایات، سامانه ای در نظر گرفته شود که امر شکایات خانواده ها از تولیدی های متخلف تسهیل شود.
معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان تصریح کرد: در زمینه پوشاک دستگاه های مختلف باید هماهنگ باشند، آموزش و پرورش یک بستر است، و باید توجه کنیم که نظارت در زمینه تهیه و توزیع پوشاک بسیار مهم است.هفتاد درصد پارچه های فرم مدارس در اصفهان تولید می شود که باید تلاش کنیم تولید کننده ها بتوانند از پارچه های با کیفیت استفاده کنند.
منبع: اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان