مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: اجرای جامع سند تحول بنیادین اولویت اصلی و محور کلیه برنامه های آموزش و پرورش استان است.
به گزارش روابط عمومی آموزش و پرورش خراسان رضوی، سید امیر شوشتری مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی، در سخنرانی پیش از خطبههای نماز جمعه مشهد گفت: شتاب در مسیر تحول همگام با دولت سیزدهم معیار کار در آموزش و پرورش استان است و مسیر این تحول بر اساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و نخستین سند تعلیم و تربیت در نظام جمهوری اسلامی است.
وی افزود: در راستای تحقق سند اصلی آموزش و پرورش و برای اجرای منویات و سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری، با رویکرد انقلابی اسلامی، تربیتی و فرهنگی، گام های بلندی را شروع کرده ایم و برای اجرای این سند، قرارگاه اجرایی کردن سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش استان راه اندازی شده است
این مقام مسئول ادامه داد: برای اجرای سند تحول بنیادین نظام تعلیم و تربیت و آموزش و پرورش تمام ساحتی در تراز نظام مقدس جمهوری اسلامی، نیازمند کمک همه دستگاه ها، نهادها، نخبگان و فرهیختگان هستیم.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی با اشاره به مشارکت موثر خیرین در حل مشکل کمبود فضای آموزشی گفت: امسال با اتمام ۲۶۸ پروژه آموزشی معادل هزار و ۲۱۱ کلاس جدید را با کمک خیرین وارد گردونه آموزش میشود اگر چه بیش از هزار مدرسه دیگر نیاز داریم اما همه تلاش ها در جهت رفع نیاز است.
شوشتری در ادامه با گرامی داشت هفته بزرگداشت مقام معلم گفت: هم اکنون یک میلیون و ۴۰۰ هزار دانش آموز در خراسان رضوی در ۱۰ هزار مدرسه توسط بیش از۷۶ هزار معلم در ۴۸ ناحیه و منطقه آموزشی در حال تعلیم و تربیت هستند.
وی اظهار داشت: با توجه به جایگاه آموزش و پرورش استان پهناور خراسان رضوی، مسائل و نارسایی همچون کمبود فضای آموزشی، نیروی انسانی، ضعف سرانه مدارس، کمبود فضاهای ورزشی و پرورشی و کمبود تجهیزات و مواد مصرفی در هنرستان ها، دارد که باید برای رفع این مشکلات برنامه ریزی شود.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی افزود: تعطیلی مدارس در دوران شیوع کرونا اگر چه فوایدی از جمله توسعه آموزش های مجازی و ایجاد زیرساخت ها در این زمینه داشت که البته موجب پوشش برخی نارساییها و کمبودها از جمله کمبود فضای آموزشی و معلم شد.
وی ضمن قدردانی از زحمات و تلاش های ارزنده و بی شائبه همکاران فرهنگی در ایام کرونا بیان داشت: طولانی شدن تعطیلی مدارس صدمات و خسارات فراوانی به همراه داشت که از آن جمله می توان به کاهش فعالیت های پرورشی و ورزشی، تاثیرات مخرب فعالیت گسترده در فضای مجازی، کاهش کیفیت تحصیلی و آموزشی اشاره کرد گر چه معلمان تلاش گستردهای برای مدیریت این وضعیت که مانع از افزایش بیشتر آن انجام دادند.
مدیر کل آموزش وپرورش خراسان رضوی در خصوص اجرای نظام رتبه بندی در استان نیز گفت: نظام رتبه بندی از شهریور سال ۱۴۰۰ برای ۷۶ هزار معلم این استان محاسبه میشود و در این زمینه جای هیچ نگرانی نیست.
منبع: اداره کل آموزش و پرورش استان خراسان رضوی