طرح پویش نه به زباله در چهارمین روز از هفته سلامت در مدارس سراسر استان کرمان اجرا شد.
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان کرمان زیبا اسعدی رئیس اداره سلامت و تندرستی آموزش و پرورش استان کرمان در حاشیه مراسم نمادین این پویش در مدرسه ابتدایی شایستگان کرمان خاطر نشان کرد: پویش ‘ نه به زباله’ بازتاب مثبتی برای حل معضلات زیست محیطی در جامعه دارد که این حرکت از طریق مدارس و دانش آموزان موجب توجه بیشتر خانواده ها در حفاظت از محیط زیست می شود.
وی با تاکید بر اینکه ‘نه به زباله’ باید به یک مطالبه عمومی تبدیل شود اظهار کرد: نه به زباله پویش مثبتی است که به حل معضل های زیست محیطی جامعه کمک فراوانی می کند.
اسعدی بیان کرد: راه اندازی این پویش و حرکت فرهنگی از سوی معاونت تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش نقش یک تلنگر عمومی را در جامعه دارد تا همه مردم به موضوع مهم محیط زیست توجه کامل داشته باشند.
رئیس اداره سلامت و تندرستی آموزش و پرورش استان کرمان یاد آور شد: امروز موضوع اجتناب از تولید زباله به یکی از سیاست های کلان مدیریت پسماند در کشورهای مختلف جهان تبدیل شده است که ایران نیز با این مشکل روبرو می باشد.
زیبا اسعدی با بیان اینکه تمام سیاستگذاری ها و خط مشی هایی که در دنیا برای حفظ محیط زیست ترسیم می شود، بر همین اساس است خاطر نشان شد: اجتناب از تولید زباله بهترین و مطلوب ترین اقدام در حوزه مدیریت پسماند به شمار می رود.
وی با بیان اینکه تحقق این امر مهم در مرحله اول نیاز به اصلاح یک سری از رفتارها توسط شهروندان دارد افزود: شهروندان باید تا جایی که می توانند با بهبود شیوه مصرف و نحوه خرید در محیط جامعه و خانواده برای این موضوع اهمیت خاصی قائل شوند.
اسعدی تصریح کرد: باید در جامعه روی فرهنگ مصرف گرایی و مصرف ظروف یک بار مصرف خط قرمز بکشیم که این مهم باید در مدارس و رسانه ها ی جمعی مورد توجه در دو بخش آموزشی و ترویجی قرار گیرد.
بر پایه این گزارش: طرح پویش نه به زباله در چهارمین روز از هفته سلامت در مدارس سراسر استان کرمان اجرا شد.
گفتنی است: آیین نمادین آغاز بکار این پویش با حضور جمعی از فرهنگیان و مسئولان آموزش و پرورش در دبستان دخترانه شایستگان ناحیه دو کرمان برگزار شد.
منبع: اداره کل آموزش و پرورش استان کرمان