سرپرست اداره کل آموزش و پرورش استان گفت: دولت سیزدهم در قبال مطالبات برحق معلمان احساس مسئولیت می کند و بدنبال حل دغدغه های این قشر زحمتکش جامعه می باشد.
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان اردبیل، کلام اله صفری که در برنامه زنده” رادیو ساعتی” صدا و سیمای مرکز اردبیل حضور یافته بود، با تیریک فرا رسیدن هفته گرامیداشت مقام معلم اظهار داشت: با تفکیک نیروهای آموزشی در مدارس غیر دولتی ، 18 هزارو 500 معلم در 2 هزارو 400 آموزشگاه استان اردبیل مشغول به کار هستند .
صفری با این عنوان که 20 درصد از مدارس استان نیاز به مقاوم سازی دارند، تصریح کرد: سرانه فضای آموزشی در اردبیل 4.2 می باشد و این درحالی است که میانگین سرانه فضاهای آموزشی در کشور 5.2 می باشد و البته برای اینکه این آمار را به استاندارد جهانی برسانیم باید سرانه فضاهای آموزشی را به 8.3 درصد افزایش دهیم.
وی با اشاره به سیاست های وزارت متبوع گفت: بر اساس سیا ست های وزارت آموزش و پرورش، در کلیه پایه ها بصورت تخصصی تدریس شده و هر نوع جذب بر مبنای بومی سازی انجام شود تا معلمان در بحث نقل و انتقالات با مشکلی مواجه نشوند.
سرپرست اداره کل آموزش و پرورش استان اردبیل، با بیان اینکه استان اردبیل در پایه ششم ابتدایی با نیاز مواجه است، گفت: با تدابیری که انجام شده است، سعی کرده ایم این نیاز را از طریق استخدام نیروهای حق التدریسی، نهضت سوادآموزی و دانشگاه فرهنگیان برظرف نماییم.
کلام اله صفری در ادامه با اشاره به اینکه دولت سیزدهم به جد در صدد حل مشکلات معیشتی فرهنگیان است، بیان داشت: تامین اعتبار 38 هزار میلیارد تومان برای اجرای طرح رتبه بندی در سال اول نشان می دهد نگاه مسسئولان به آموزش و پرورش در حال تغییر می باشد و در تلاش هستند تا مشکلات موجود را رفع نمایند.
صفری همچنین از تشکیل کارگروه های تخصصی در حوزه آموزشی، مالی و پرورشی در استان و با حضور صاحب نظران فرهنگی خبر داد و گفت: فعالیت های آموزش و پرورش استان در راستای تحقق سند تحول بنیادین می باشد.
منبع: اداره کل آموزش و پرورش استان اردبيل