وزیر آموزش و پرورش در آیین افتتاح و بهرهبرداری از مدرسه ۶کلاسه برکت شهرستان اندیکا؛
پنجشنبه 4 فروردین 1401 – 12:32

تهران (پانا) – وزیر آموزش و پرورش گفت ظرفیتهای خوب منطقه اندیکا در حوزه کشاورزی فرصت خوبی برای توسعه کمی و کیفی هنرستانهای کشاورزی است.
یوسف نوری پیش از ظهر امروز پنج شنبه ۴ فروردین ۱۴۰۱ در آیین افتتاح و بهره برداری از مدرسه ۶ کلاسه برکت در روستای قاسم آباد شهرستان اندیکا بیان کرد: توجه به «مشارکت مردم» و «مردمیبودن»، مهمترین اصل عملکردی دولت سیزدهم است که به کارگیری این اصل، فرصت درک بهتر مشکلات مردم را برای متولیان، فراهم میکند تا بتوانند با درک بهتر، در راستای رفع این مشکلات گامهای اساسی بردارند و این امر در نهایت منجر به برقراری عدالت خواهد شد.
وی با بیان اینکه شهرستان اندیکا از ظرفیتهای عظیمی در بخشهای مختلف برخوردار است؛ خاطرنشان کرد: سخاوتمندی و وفاداری به انقلاب از ویژگیهای مهم مردم شهرستان اندیکاست و بر همین اساس دولت تمام توان خود را برای رفع محرومیت از این منطقه به کار خواهد بست.
وزیر آموزش و پرورش گفت: روند پروژه حذف مدارس سنگی در شهرستان اندیکا آغاز شده است و بهزودی همه مدارس این شهرستان ایمن سازی خواهد شد همچنین مدارس زلزله زده این شهرستان بهسازی و نوسازی شده اند.
شایان ذکر است، با حضور وزیر آموزش و پرورش، مدرسه ۶ کلاسه برکت با زیربنای ۵۵۰ مترمربع و با اعتباری بالغ بر ۳ میلیارد تومان در روستای قاسمآباد شهرستان اندیکا افتتاح و به بهرهبرداری رسید.
منبع: خبرگزاری کانون دانش آموزان (پانا)