مدیرکل آموزش و پرورش مازندران گفت: یادگیریهای از دست رفته با حضوریکردن کلاس های درس جبران شود.
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش مازندران؛ «علیرضا سعدی پور» در گردهمایی معاونین آموزشی و ابتدایی محور غرب استان مازندران به میزبانی شهرستان آمل گفت: آموزش ابتدایی زیربنایی برای تمام فعالیتها و برنامهها محسوب میشود و من افتخارم این است که در ابتدایی تدریس داشتهام و این دوره را کاملا درک میکنم.
وی با تبریک اعیاد شعبانیه و عید مبعث خاطرنشان کرد: عید مبعث عید برانگیخته شدن بهخصوص در اندیشهها، نگرشها و باورها است و به نوعی اخلاق مداری و اخلاق محوری پیام این روز فرخنده از سویی پیامبر مهربانیها بوده که باید الگویی برای تربیت فرزندان ما و ساختن ارزشها و هنجارهای جامعه براساس اخلاق اسلامی و فرهنگ ناب شیعی باشد.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با بیان اینکه احیای شخصیت انسانی و بهرهمندی از خرد جمعی امروزه به عنوان مبنایی برای برداشتن گامهای اساسی در سیستمهای آموزشی است، تصریح کرد: کار آموزش و تربیت بسیار دشوار است و با تعامل میان مربی به متربی شکل میگیرد. اگر نتوانیم این تعامل سازنده و فرایند یادگیرنده را ایجاد کنیم موفق نخواهیم شد.
سعدی پور با بیان اینکه تربیت کاری تخصصی است که دست اندرکاران امر تعلیم و تربیت به صورت دلسوزانه، متعهدانه و تخصصمحور پیگیر آن هستند، گفت: در این مسیر باید تمامی تلاشها صورت گیرد تا خروجی آموزش و پرورش منجر به توانمندسازی، مسئولیتپذیری و مهارتمحوری دانشآموزان از طریق کانونهای تربیتی محله یعنی مدارس شود.
وی از همه معاونین آموزشی شهرستانها و مناطق خواست در شرایط کنونی آموزش نسبت به طراحی و تدوین طرحی نو برای ساختارمند کردن و رصد آموزش در زیستبوم جدید اقدام کرده و بهصورت جدی به ساختاری متناسب با شرایط کرونا برای حضوریکردن کلاسهای درس اقدام کنند؛ زیرا این کار موجب جبران یادگیریهای از دست رفته میشود.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با اشاره به ضرورت کارکرد راهنما برای کشف استعدادهای دانشآموزان گفت: دانشآموزان معلمان را به عنوان الگوی خویش میپذیرند و در این مسیر آموزگاران به عنوان طلایهداران و پیشقراولان امر آموزش به ویژه در زیستبوم جدید بودند و همه تلاش خود را برای اینکه جریان آموزش متوقف نگردد انجام دادند.
منبع: اداره کل آموزش و پرورش استان مازندران