همزمان با دهه مبارک فجر، نخستین کارگاه کاهش آسیب های اجتماعی دردوران کرونا و پسا کرونا توسط گروه تحقیق و پژوهش اداره کل آموزش وپرورش هرمزگان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش هرمزگان، معاون پژوهش، برنامه ریزی و توسعه منابع آموزش وپرورش هرمزگان در حاشیه برگزاری این کارگاه آموزشی تحقیق به معنای حقیقت یابی و پی جویی حقیقت است که با شیوۀ سازمان یافته تحقق می یابد.
غلامرضا سالاری میری افزود: غلامرضا سالاری میری ، معاون محترم پژوهش، برنامه ریزی و توسعه منابع بیان داشتند که:«کاهش آسیب های اجتماعی دردوران کرونا و پسا کرونا نیازمند هم افزایی و تعامل بین بخشی با تمام دستگاه های اجرایی است. آموزش و پرورش با کمک دانشگاه ها و موسسات علمی می توانند، این آسیب ها را در بین دانش آموزان و فرهنگیان شناسایی نمایند و با همفکری ،راه حل هایی رابرای برطرف کردن این آسیب ها ارائه نمایند و این راه حل ها را به مرحله اجرا درآورند.
وی بیان داشت: در این سال ها خوشبختانه با تغییر رویکرد و سیاست های وزارت آموزش و پرورش ، فرهنگیان نیز به سمت انجام پژوهش ها و تحقیق های سازمان یافته گرایش پیدا کرده اند که می توان تاثیر این رویکرد را در آموزش به عینه مشاهده کرد.
معاون پژوهش، برنامه ریزی و توسعه منابع آموزش وپرورش هرمزگان اظهارداشت: ظرفیت آموزش و پرورش در کاهش آسیب های اجتماعی بسیار بزرگ است و با تعامل بین دستگاه ها می توان آسیب ها را به حداقل رساند.
در ادامه : جلسه مرتضی رئیسی حسنلنگی همکار پژوهشگر فرهیخته فرهنگی به عنوان مدرس کارگاه به آسیب های اجتماعی و عقب ماندگی تحصیلی دانش آموزان در دوران کرونا و پسا کرونا به طور جامع و کامل پرداختند.
منبع: اداره کل آموزش و پرورش استان هرمزگان