وزیر آموزش و پرورش در آیین تکریم و معارفه سرپرست دفتر وزارتی، گفت: در راستای تحول در آموزش و پرورش باید از هه حوزه ها تلاش کنیم و در راستای تحققق سند تحول بنیادین گام های جدی تری برداریم. لذا آموزش و پرورش نیازمند یک نظام نامه است.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، عصر امروز یوسف نوری، در آیین تکریم علی باقرزاده و معارفه حجت اله الماسی؛ سرپرست دفتر وزارتی، که در ساختمان شهیدرجایی برگزارشد، ضمن تقدیر از زحمات آقای باقرزاده و آرزوی توفیق برای ایشان، تغییرات جدید را اتفاق مبارکی خواند و اظهار کرد: گاهی اوقات فرصت خدمت کردن برای افراد فراهم می شود و این که از فردی به نیکی یاد می شود، حاصل کار خالصانه آنان است.
وی ضمن تأکید بر این نکته که بهترین مکان برای خدمت کردن، نهاد آموزش و پرورش است، افزود: همه حوزه ها باید برای کار خود یک «نظام نامه مصوب» داشته باشد تا «پنجره آموزش و پرورش» در آن دیده شود و همه بخش ها باید برای وزارت آموزش و پرورش کار کنند، نه شخص وزیر؛ از این روی همه باید در خدمت وزارت آموزش و پرورش باشد.
نوری تصریح کرد: «معلم» برای ما اسطوره است؛ لذا تعاملات بین اعضای یک مجموعه و تعامل با وزیر در یک برهه زمانی مشخص، باید براساس نظام نامه باشد. مجموعه آموزش و پرورش باید همانند یک «خانواده» همدل، هماهنگ و همراه باشند و منسجم عمل کنند تا اهداف آموزش و پرورش تحقق یابد و در این دیدگاه، شکست بی معناست؛ مانند «خانواده خیّرین»؛ لذا داشتن نظام نامه یک ضرورت است.
وزیر آموزش و پرورش گفت: حوزه ستادی باید با معلمان ارتباط نزدیک داشته باشد و نسبت به آن ها، بسان یک خانواده عمل کند، قطعاً در این صورت نظام آموزش و پرورش، «بهره وری» بیشتری خواهد داشت.
وی اضافه کرد: در راستای تحول در آموزش و پرورش باید از همه حوزه ها تلاش کنیم و در راستای تحقق سند تحول بنیادین گام های جدی برداریم.
نوری در پایان ضمن تأکید بر ضرورت برقراری ارتباطات فراسازمانی، افزود: باید با همه مجموعه های خارج از آموزش و پرورش، از جمله «رسانه ها»، تعامل داشته و به عنوان یک فرصت به آن ها بنگریم و در جهت رفع مشکلات آموزش و پرورش، «عزم ملی» داشته باشیم.
منبع: وزارت آموزش و پرورش