خبرگزاری فارس ـ گروه تعلیم و تربیت: این روزها برخی دانشآموزان نسبت به برگزاری امتحانات نیمسال اول تحصیلی گلایه دارند؛ دلیل این گلایه هم این است که آنها معتقدند وقتی عمده آموزش به صورت مجازی انجام شده است، چرا آنها باید به صورت حضوری امتحان دهند؟
این دانشآموزان در سامانه فارس من خبرگزاری فارس هم، سوژههای خود را ثبت کردند و خواستار پیگیری شدند؛ وقتی گزارش اول خبرگزاری فارس با عنوان «ایجاد 50 پویش برای مجازی شدن امتحانات/ اعتراض 12 هزار دانشآموز به امتحان حضوری» منتشر شد، 564 نظر از سوی دانشآموزان در ذیل خبر درج شد که عمده آنها نسبت به برگزاری حضوری امتحانات گلایه داشتند.
یکی از محصلان پایه دهم به خبرنگار فارس گفت: «ما که نمیگوییم امتحان برگزار نکنند، بلکه میگوییم اگر مدرسه آمدن خطری ندارد، چرا موقع درس دادن، مجازی بودیم ولی موقع امتحان دادن باید حضوری برویم».
وی افزود: «نکته مهمتر این است که راههای کنترل دانشآموزان زیاد است. واقعا اگر معلمان وقت بگذارند، میبینند که طوری میتوانند بچهها را نظارت کنند که هیچکس نتواند تقلب کند. در حال حاضر تنها دلیلی که ما را برای امتحانات حضوری مجبور میکنند، موضوع تقلب است».
* بعد از امتحانات حضوری، کلاسهای درس مجازی نشود!
یکی دیگر از دانشآموزان اظهار کرد: «ما دانشآموزان حرفی نداریم که امتحان حضوری بدهیم اما مشکل این است که بعد از امتحانات، دوباره کلاسها مجازی میشود! انگار موقع امتحان دادن، کرونا نیست ولی موقع درس دادن، کرونا هست».
دانشآموز پایه هفتم نیز به خبرنگار فارس گفت: «این درست نیست که یکدفعه هر روز و پشت سر هم امتحان حضوری داریم. ما این همه مدت مجازی درس خواندیم و واقعا سؤالات هم سخت است».
وی ادامه داد: «چرا امتحانات برادر بزرگ من که دانشجو هست، مجازی است ولی من که از او خیلی کوچکترم و دانشآموز هستم باید در این شرایط کرونا به مدرسه بروم. چرا بین دانشآموزان و دانشجویان فرق میگذارند».
* خون دانشجویان رنگینتر از دانشآموزان است
برخی دانشآموزان هم نسبت به تبعیضی که بین دانشجویان و دانشآموزان در مدل برگزاری امتحانات وجود دارد، گلایه دارند؛ یکی از دانشآموزان پایه یازدهم به خبرنگار فارس گفت: «مگر خون دانشجویان رنگینتر از ماست، چرا برگزاری امتحانات آنها به دانشگاهها واگذار شده است اما برگزاری امتحانات ما به مدارس واگذار نشده است؟!».
وی ادامه داد: «دانشجویان که بزرگتر از ما هستند و میتوانند پروتکلها را رعایت بیشتری کنند، چرا ما باید برای امتحان به مدرسه برویم و آنها در خانه، امتحان دهند؟».
این دانشآموز با بیان اینکه وزارت علوم هوای دانشجویان را دارد، گفت: «به حرف که میشود همه میگویند آموزش و پرورش و دانشآموزان مهم هستند اما در عمل به ما توجه نمیکنند».
* وزیر آموزش و پرورش: تابع ستاد کرونا هستیم
وزارت آموزش و پرورش در برگزاری امتحانات و دایر شدن مدارس، خود را تابع ستاد کرونا اعلام میکند. یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش نیز در این خصوص به خبرنگار فارس گفت: «سلامت دانشآموزان برای ما بسیار مهم است و در این خصوص هرچه ستاد کرونا اعلام کند، انجام میدهیم».
وی ادامه داد: «برای امتحانات دانشآموزان، بخشنامهای صادر شد و همه موارد و جوانب درنظر گرفته شد».
* تأکید رئیسجمهور بر بازگشایی مدارس
آیتالله سید ابراهیم رئیسی روز شنبه ۱۸ دی ماه ۱۴۰۰ در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا با اشاره تصمیم این ستاد برای بازگشایی مدارس و دانشگاهها با توجه به وضعیت فعلی شیوع بیماری کرونا، گفت: «با توجه به کاهش آمار ابتلا و فوتی با واکسیناسیون گسترده، ستاد ملی مقابله با کرونا به عنوان مرجع تصمیمگیری، بازگشایی مدارس و دانشگاهها را بلامانع دانسته است».
رئیسی افزود: «هر زمان که وضعیت شیوع بیماری تغییری کند ستاد ملی مقابله با کرونا با حساسیت و دقت نسبت به وضعیت جدید تصمیمگیری و اقدام خواهد کرد».
به گزارش فارس، بر این اساس، به رغم گلایه دانشآموزان، امتحانات حضوری در حال برگزاری است و تأکید ستاد کرونا هم بر دایر شدن مدارس است. اما این گلایه دانشآموزان همچنان باقیست که درسها را مجازی آموختند اما باید حضوری امتحان دهند.
انتهای پیام/
منبع: خبرگزاری فارس